Ana sayfa Dizi Haberleri Zeytin Ağacı dizisinden yeni sezon bekleyenlere Seda Bakan müjdesi!

Zeytin Ağacı dizisinden yeni sezon bekleyenlere Seda Bakan müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de Zeytin Ağacı ismiyle bilinen ama yurt dışında Another Self olarak isimlendirilen dizinin ilk sezonu büyük ilgi çekti. Netflix’te yayınlandığı dönemde Zeytin Ağacı çok geniş bir izleyici grubunu etkilemeyi başardı. Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat boz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Füsun Demirel, Rıza Kocaoğlu çok önemli isimler dizide rol aldığı için projeye olan ilgi de büyüktü.

Zeytin Ağacı dizisinin tüm dünyada elde ettiği büyük izlenme oranları sonrasında ikinci sezon çekilmesi kararı da alındı. Dizide Leyla karakterinde izlediğimiz Seda Bakan, heyecanla yeni sezonu bekleyen izleyicilere bir müjde verdi.

Yaz döneminde Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonu çekilecek. Seda Bakan, “İkinci ve üçüncü sezonu çekmeye başlayacağız. O da yazın olacak. Geri dönüşleri çok iyi olduğu için ikinci ve üçüncü sezon onaylandı” diye konuştu.

Dizinin iki sezonu arka arkaya çekilecek ve izleyiciler de bu süreçte yeniden büyük bir heyecan yaşayacak. Çekimlerin Ayvalık’ta gerçekleşeceğini anlatan Seda Bakan, çocukları ile birlikte o süreci nasıl atlatacağı konusunda ise biraz düşünceli olduğunu söyledi.

Zeytin Ağacı dizisinden yeni sezon bekleyenlere Seda Bakan müjdesi! 7

Dizi için çok güzel bir ekibin bir araya geldiğini hatırlatan Seda Bakan, çocuklarını gerekirse birisine bırakıp o şekilde çekimleri tamamlayacağını ama tam olarak bu süreci nasıl yöneteceğini bilmediğini anlattı.

Yeni bir sinema filmi için anlaştığını duyuran oyuncu, içerikten bahsedemeyeceğini ama Mehmet Günsür ile birlikte rol alacaklarını anlattı.

Çocukları için reklam teklifleri aldıklarını ama eşinin buna izin vermediğini anlatan ünlü oyuncu, çocuklarının ekran karşısında olmasını desteklemediğini, oyuncularını sosyal medyada paylaşırken bile korktuğunu söyledi.