Ana sayfa Kadın Haberleri Yeşim Ceren Bozoğlu, 110 kilodan nasıl bu hale geldiğini tek tek anlattı! Kaçırmayın!

Yeşim Ceren Bozoğlu, 110 kilodan nasıl bu hale geldiğini tek tek anlattı! Kaçırmayın!

tarafından ker_def

O Hayat Benim dizisinde oynarken kilolarıyla dikkat çeken Yeşim Ceren Bozoğlu, o dönem 110 kiloya kadar çıktığını söyledi.

Televizyongazetesi/Detay – Sonrasında kendi çabalarıyla kilo vermeye çalışan ve daha sonra ameliyat olan ünlü oyuncu, tüm bu süreçte yaşadıklarını, NTV’de Simge Fıstıkoğlu’nun programında anlattı.

Yaşadığı psikolojik ve fiziksel değişimi izleyenlerle paylaşan Bozoğlu, kendisi gibi benzer problemler yaşayan kişilere örnek olabilecek bu zor süreç hakkında bilgiler verdi.

Bozoğlu, instagram sayfasından programla ilgili detayları paylaşarak, yayını kaçıranlara da nereden izleyebileceklerini gösterdi.

İşte Yeşim Ceren Bozoğlu’nun o paylaşımı:

Dün @ntv de @simgefistikoglutavukcuoglu ile nefis bir söyleşi yaptık..#zayıflama #gastrikbypass #beslenme ve #güzellik ve #estetik mevzularının altından girip üstünden çıktık…Ameliyat öncesi verdiğim 20 kiloyu, sonrasındaki plato evresini ve sonrasını özellikle detaylı anlattım.Ve benim için gerçek güzellik hedefinin ne olduğuna dair de hislerimi ve düşüncelerimi paylaşmaya çalıştım.”Kendinin en iyi versiyonu olmak” diyorum ya hep; o hedefe varmak için, ilham alışverişini çok önemsiyorum.110 kilo iken bu tarz hikayeler çok iyi geliyordu ruhuma, kendime olan inancım artıyordu çünkü…Birbirimizden, en iyi halimize dönüşmek için, sevgi, güç ve akıl almamız çok kıymetli benim için.Deneyimimin size bir faydası olur ise ne mutlu bana?.Ve elbette hakiki alkışlar ??????bana daimi ilham veren, yaşsız ve kendine ruhuyla aşık eden kadınlara; halam @bozoglu.gul ve annem @gunselibozogluu na????
Programı izlemek isterseniz link bio’da ??