Ana sayfa Sosyal Medya Bihter filminde zor bir rolün üstesinden gelen Boran Kuzum yorumlardan memnun!

Bihter filminde zor bir rolün üstesinden gelen Boran Kuzum yorumlardan memnun!

tarafından ker_def

Bihter isimli filmde Behlül karakteri ile yer alan Boran Kuzum, oyunculuk performansı ile birçok kişiden bir kez daha takdir kazandı. Aşk-ı Memnu isimli dizinin sinema versiyonu olan ve farklı bir zaman diliminde çekilmesi ile de gündem olan Bihter filmi izleyicilerle buluştu.

Farah Zeynep Abdullah ile birlikte başrolde yer alan Boran Kuzum, yine oyunculuk performansı ile hayranlarını etkilemeyi başardı. Aşk-ı Memnu isimli fenomen dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı ve akıllardan çıkmayan Behlül karakterini oynamak genç oyuncu adına bir risk içeriyordu.

16 Kasım Perşembe günü Amazon Prime Video platformunda yayınlanan Bihter isimli sinema filminin başarılı olması, Boran Kuzum’un da rolün hakkını vermesi ile sosyal medyada övgülerle karşılaşması oyuncuyu da mutlu eden bir gelişme oldu.

Boran Kuzum, “Filmi herkes çok beğendi, olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu da bizi heyecanlandırdığı kadar sevindiriyor” açıklamasıyla dikkatleri çekti.

Behlül karakterinin filmdeki tarzına yönelik de sosyal medyada çok fazla yorum yapıldı. Boran Kuzum’un karakteri çok başarılı bir şekilde canlandırdığını belirten izleyiciler, farklı bir Behlül karakteri ile karşılaştıları için de bir hayli şaşırdıklarını ama beğenilerini kazandığını belirten çok sayıda yorum paylaştı.