Ana sayfa Dizi Haberleri Yıldız Çağrı Atiksoy’un Kuruluş Osman’a öyle bir girişi var ki, ‘mekanın sahibi geldi’ der gibi!

Yıldız Çağrı Atiksoy’un Kuruluş Osman’a öyle bir girişi var ki, ‘mekanın sahibi geldi’ der gibi!

tarafından ker_def

Heyecanla izlenen ikinci sezonunda da seyirciden büyük ilgi gören ve reytinglerin zirvesinden inmeyen ‘Kuruluş Osman’, 17 Şubat Çarşamba saat 20:00’de yeni bölümüyle atv’de ekranında olacak. Dizinin 46’ncı bölümünde Osman Bey, obadan kaçırılan Bala Hatun’u kurtarmaya çalışırken Malhun Hatun da ilk kez izleyici karşısına çıkacak.

Malhun Hatın karakterine hayat veren ünlü isim Yıldız Çağrı Atiksoy. Ünlü oyuncu, Savaşçı dizisinin ilk 2 sezonunda başrolde yer aldıktan sonra, geçen yıl da Şampiyon isimli TRT1 dizisinde izleyici ile buluşmuştu. Artık Atiksoy, Kuruluş Osman dizisiyle çarşamba akşamları hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncunun ilk fragmandaki halini gören, fotoğraflarına bakan herkes karakterin ne kadar inançlı bir şekilde hikayeye giriş yaptığını da fark edecektir. Atiksoy adeta güç gösterisi yapar gibi hikayeye katılıyor ve Osman Bey’i de çok şaşırtıyor…

Yıldız Çağrı Atiksoy'un Kuruluş Osman'a öyle bir girişi var ki, 'mekanın sahibi geldi' der gibi! 9

TARGUN KAÇMAYI BAŞARIYOR

Peki iddialı dizinin 46. yeni bölümünde neler yaşanacak? Peşinde olduğu emanetleri eline geçiren ve Bala, Hazal, Lena hatunlarla birlikte Dündar Bey’i esir alan Targun; Kayı Obası’ndan kaçmayı başarır. Nikola’nın tuzağına düşen ve Bamsı Bey’le birlikte ölüm kalım savaşı veren Osman Bey, Malhun Hatun’un sürpriz desteği ile Bizans saldırısını savuşturur. Flatyos ve askerlerinin tuzağına düşen Savcı Bey ve oğlu Bayhoca ise son gücüyle direnmektedir.

Yıldız Çağrı Atiksoy'un Kuruluş Osman'a öyle bir girişi var ki, 'mekanın sahibi geldi' der gibi! 10

MALHUN HATUN PLANLARI ALT ÜST EDİYOR

Türk kağanlarından gelen emanetlerin Targun’un eline geçmesi büyük şok yaratırken; Osman Bey emanetleri geri almak ve Bala Hatun başta olmak üzere tüm esirleri kurtarmak için zekice bir plan kurar. Malhun Hatun ve alplerinin desteği ise Nikola’nın planlarını değiştirmesine neden olacaktır.

NİKOLA’NIN YENİ PLANI NE OLACAK?

Malhun Hatun’un gelişi ve Osman Bey’e desteği dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Bala Hatun’u ve esirleri kurtarmak için ne yapacak? Türk kağanlarının emanetlerini ele geçiren Targun, elindeki kozu nasıl kullanacak? Planları sekteye uğrayan Nikola nasıl pozisyon alacak? Savcı Bey ve Bayhoca’nın akıbeti ne olacak? Dündar Bey’in planı başarıya ulaşacak mı? Göktuğ, Targun’a engel olabilecek mi?

Yıldız Çağrı Atiksoy'un Kuruluş Osman'a öyle bir girişi var ki, 'mekanın sahibi geldi' der gibi! 11

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.