Ana sayfa Dizi Haberleri İkimizin Sırrı dizisine transferler arka arkaya! Dizi büyük bir idiayla geliyor!

İkimizin Sırrı dizisine transferler arka arkaya! Dizi büyük bir idiayla geliyor!

tarafından sule sule

TelevziyonGazezetesi.com / Detay – Kore yapımı Marriage Contract dizisinin Türkiye uyarlaması İkimizin Sırrı dizisine arka arkaya oyuncu transferleri yaşanıyor. Başrollerini Leyla Feray, Bestemsu Özdemir ve Aras Aydın’ın paylaşacağı İkimizin Sırrı dizisinin oyuncu kadrosuna Berrin Arısoy’dan sonra yeni bir isim daha eklendi.

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan İkimizin Sırrı dizisinin çekimleri devam ediyor. Bu arada oyuncu kadrosuna da sürekli eklemeler yapılıyor.

Senaryosu ödüllü yazar Özen Yula tarafından kaleme alınan İkimizin Sırrı dizisine son olarak Berrin Arısoy dahil olmuştu. Arısoy son olarak Akıncı dizisinde Meryem karakterine hayat veriyordu.

İkimizin Sırrı dizisine transferler arka arkaya! Dizi büyük bir idiayla geliyor! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre İkimizin Sırrı dizisinin oyuncu kadrosuna katılan yeni isim ise Tarık Uğur Özenbaş.Tarık Uğur Özenbaş, 3 Ekim 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Craft Oyunculuk Atölyesi’nde kamera önü dersi alan oyuncu, 2014 yılında yayınlanan Adı Mutluluk dizisiyle oyunculuk kariyerine ilk adımını attı. Ardından Kaçak Gelinler dizisinde Arda karakterini canlandırdı. Özenbaş son olarak Fox Tv’de yayınlanan, başrolü Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı Deli Gönül dizisinde rol aldı.

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın üstlendiği dizide yedi yaşında bir kızı olan yoksul ve yalnız bir kadının, annesi hasta olan varlıklı bir iş adamı ile yaptığı anlaşmalı evliliğin hikayesi anlatılıyor.

Yayın tarihi henüz belli olmayan İkimizin Sırrı dizisinin orijinali olan Marriage Contract, 2016 yılında çekildi. 16 bölüm olarak yayınlanan dizi izlenme rekorları kırmıştı.