Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, yine pozlarıyla hayranlarının kalbini bir kez daha çaldı!

Hande Erçel, yine pozlarıyla hayranlarının kalbini bir kez daha çaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel, son dönemin en popüler kadın oyuncuları arasında. Onu bu kadar dikkat çekici noktaya getirenler sosyal medyadaki hayranları. Genç kuşağın önde gelen oyuncularından birisi ve Sen Çal Kapımı isimli dizide Kerem Bürsin ile de çok yakıştırılıyor. Erçel, başarılı oyunculuğu ile hayranlarının dilinden de düşmeyen bir isim.

Sosyal medyadaki hayran sayısı, pek çok ünlü ismi kıskandıracak kadar çok. 20 milyona yakın takipçisi olan oyuncu ile ilgili her haberin etkileşimi de büyük oluyor haliyle!

Yaptığı her paylaşım, kendisiyle ilgili her haber, kısa sürede dağılıyor ve onu ‘en çok konuşulan’ ya da ‘en popüler’ isim listelerinin başına getiriyor.

Güzelliği, giyim tarzı ile de genç kuşağın ilgiyle izlediği bir isim Hande Erçel. Son dönemde de pek çok dergiye kapak oldu. Neredeyse hemen her ay bir derginin kapağında yer almakta.

Mart ayında ise Elle Türkiye dergisinin kapağını süsledi fotoğrafı. Verdiği röportaj ile birlikte pozlarıyla da gündemde.

Oyuncu, dergi çıkar çıkmaz görselleri de paylaşmaya başladı. Sosyal medyada da bir anda yayılmaya başladı pozlar. İşte o pozlardan bazıları…

Hande Erçel, yine pozlarıyla hayranlarının kalbini bir kez daha çaldı! 10

Hande Erçel, yine pozlarıyla hayranlarının kalbini bir kez daha çaldı! 11

Hande Erçel, yine pozlarıyla hayranlarının kalbini bir kez daha çaldı! 12

Hande Erçel, yine pozlarıyla hayranlarının kalbini bir kez daha çaldı! 13