Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizi hayranları hayal kırıklığı yaşıyor!

Camdaki Kız dizi hayranları hayal kırıklığı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin ilk 5 bölümü yayınlandı ve büyük bir ilgi gördü. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide çok etkileyici bir oyuncu kadrosu da buluştu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan, gerçek bir yaşam öyküsünü anlatan Camdaki Kız dizisi, bayram sebebiyle bu akşam ekranda yok. 20 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan 6. bölümden ilk fragman paylaşıldı.

Dizinin hayranları fragmanı izledikten sonra Sedat karakteriyle ilgili ne kadar da çok yanıldıklarını gördü. Adeta hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten dizi hayranları, Feyyaz Şerifoğlu’nun canlandırdığı karakterin düzeleceğini düşünmüştü. Nalan ile Sedat’ın büyük bir aşk ile birbirlerine tutunacakları hesabını yapan Camdaki Kız hayranlarının hayalini yıkan şey ise 6. bölüm fragmanındaki görüntüler oldu.

Hayranlar sosyal medya mesajlarında da hayal kırıklıklarını yansıtan yorumlar yaptı. Bir izleyici, “Senarist Sedat düzelmezken, Nalan’ı sevmeyecekse seyretmenin anlamı yok. Ne yani kocası sevemiyor diye evli kalsın ama başka birine gönül versin, ee nerede kaldı evlilik, nerede kaldı sevgi” diye yorum bıraktı.

Bir başka dizi hayranı da Sedat’ın düzelttiğini düşündüğünü belirtti ve “Ama bakıyoruz ki çok yanılmışız” ifadesini kullandı. Sedat’ı ‘utanmaz adam’ olarak tanımlayan Camdaki Kız hayranları, yaşadığı kazanın dönüm noktası olduğunu düşündüklerini ifade eden mesajlar bıraktı.

Ancak Sedat, kazadan sonra da başka birisine dönüşecek diye düşünenleri hayal kırıklığına uğratıyor. Camdaki Kız 6. yeni bölüm fragmanını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.