Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinin reytinglerle verdiği güçlü mesaj!

Teşkilat dizisinin reytinglerle verdiği güçlü mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisi şimdiye kadar 13 bölüm olarak ekrana geldi. Dizinin 6 Haziran Pazar akşamı yayınlanacak olan 14. yeni bölümü aynı zamanda sezon finali olacak. Dizinin daha yeni başladığını ve hemen finale gitmesinden rahatsız olduklarını söyleyen bir grup izleyici, sosyal medyada yorumlar yapıyor. İzleyiciler diziye o kadar çok alıştı ve o kadar çok sevdi ki, yaz arası vermesini bile istemiyor.

Ancak televizyon reytingleri de düşmeye devam ediyor. Teşkilat dizisi de bu düşüşten nasibini almaya başladı. Ancak dizinin reytingleri yine de çok iyi seviyelerde gelmeye devam ediyor. Dün akşam 13. bölümü yayınlanan Teşkilat tüm kategorilerde birincilik elde etti. Dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde iki haneli oranlar elde etmeye devam etmesi gözlerden kaçmıyor.

Birçok dizi iki haneli oranları artık göremiyor. Zira televizyon izleyicileri bir bir ekrandan ayrılıyor. İzlenme oranlarının hızla düştüğü bu ortamda Teşkilat dizisinin çok iyi sonuçlar alması başarısının da bir başka kanıtı oldu.

Teşkilat dün akşam tüm kişiler kategorisinde de iki haneli oranlara çok yaklaştı ama kıl payı farkla geride kaldı. Dizinin geçtiğimiz haftalarda çok daha iyi reytingler elde edebildiğini de biliyoruz.

Dizi hayranları belki Teşkilat’ın erken sezon finali yapmasından rahatsız oldu ama reytinglerin düşmeye devam etmesi kararın yanlış olmadığını da gösteriyor. Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 14. sezon finalinden ilk fragman da yayınlandı. Yine etkileyici bir bölüm geliyor.