Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası’nın afişi yayınlandı! İddialı dizinin son derece iddiasız afişi büyük tepki topladı!

Kalp Yarası’nın afişi yayınlandı! İddialı dizinin son derece iddiasız afişi büyük tepki topladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yaz sezonunun en iddialı dizilerinden biri olmaya hazırlanan Kalp Yarası’nın afişi yayınlandı. Ancak afişin özensizliği herkesin dikkatini çekti. İddialı isimlerle ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin afişinin sıradanlığı ve kötü tasarımına izleyici büyük tepki gösterdi.

Sektörün duayen ismi Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden senaryolaştırılarak ekrana taşınan ‘Kalp Yarası’nın ilk tanıtımında öyküsünün dört kahramanını canlandıran Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel yer aldı.

Medeniyetlerin buluşma noktası olarak kabul edilen Antakya-Hatay’ın etkileyici coğrafyasında göz alıcı bir prodüksiyonla çekilen Kalp Yarası’ndan ilk görüntüler kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlarının zirvesine yerleşti.

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban üstlenirken, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad kaleme alıyor.

Kalp Yarası'nın afişi yayınlandı! İddialı dizinin son derece iddiasız afişi büyük tepki topladı! 7

Dizinin ilk afişi bugün yayınlandı. Ancak afiş öylesine özensiz ve sıradan ki izleyiciler bu durum karşısında tepkisini gizleyemedi.

Büyük bir heyecanla bekledikleri diziye böylesine kötü bir afiş tasarım yapılmasına çok şaşırdıklarını belirten izleyiciler kendilerinin bile daha iyi bir tasarım ortaya çıkaracaklarını söylediler.

İşte Kalp Yarası dizisinin ilk afişine izleyicilerin tepkileri:

Kalp Yarası'nın afişi yayınlandı! İddialı dizinin son derece iddiasız afişi büyük tepki topladı! 8 Kalp Yarası'nın afişi yayınlandı! İddialı dizinin son derece iddiasız afişi büyük tepki topladı! 9 Kalp Yarası'nın afişi yayınlandı! İddialı dizinin son derece iddiasız afişi büyük tepki topladı! 10