Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’dan Yeşilçam dizisine bomba transfer!

Sen Çal Kapımı’dan Yeşilçam dizisine bomba transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay –Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinin ilk sezonu kısa süre önce tamamlanı. Çok beğenilen dizinin ikinci sezonu için çalışmalara başlandı bile. Dizinin yeni sezonunda dizinin oyuncu kadrosuna bomba gibi isimler katılıyor.

BluTV’de nostalji rüzgarı estiren ve izleyicileri büyüleyen Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy başrolde yer alıyor. Çağatay Ulusoy’a, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Yetkin Dikinciler, Bora Akkaş ve Itır Esen eşlik ediyor.

Dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna son olarak Sen Çal Kapımı’da ekranlara gelen Bige Önal da katılıyor. Bige Önal’ın yanı sıra Muhammet Uzuner, Hilmi Cem İntepe ve Kanbolat Görkem Arslan gibi önemli isimler de Yeşilçam’ın ikinci sezonunda rol alacak.

Sen Çal Kapımı'dan Yeşilçam dizisine bomba transfer! 8

Son dönemin ismi ön plana çıkan genç oyuncularından biri olan Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat’ın eski sevgilisi Selin Atakan’ı canlandırmıştı. Önal başarılı oyunculuğuyla dizi izleyenleri kızdırmayı başarmıştı.

Sen Çal Kapımı'dan Yeşilçam dizisine bomba transfer! 9

Bige Önal son olarak Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizide türbanlı bir karakter olan Hayrünnisa’ya hayat vermişti. Önal, büyük beğeni toplayan bu dizide oyunculuktaki yeteneğini daha da ön plana çıkarmayı başarmıştı.

Bugüne kadar Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Bodrum Masalı, Hakan: Muhafız gibi birçok başarılı yapımda izlediğimiz Bige Önal bakalım bu kez nasıl bir karakterle karşımıza çıkacak.