Ana sayfa Dizi Haberleri Emmy ödüllü Türk dizisi Şahsiyet’in Meksika uyarlaması çekildi!

Emmy ödüllü Türk dizisi Şahsiyet’in Meksika uyarlaması çekildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haluk Bilginer’in canlandırdığı Agâh Beyoğlu performansıyla Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandığı Şahsiyet dizisinin Meksika uyarlaması çekildi. Dizinin Meksika’daki adı El Asesino Del Olvido (Before I Forget/Ben Unutmadan Önce) oldu.

10 bölüm olarak tasarlanan Şahsiyet’in Meksika uyarlamasının ilk posterleri de paylaşıldı. Meksika’nın farklı şehirlerinde çekilen dizide ülkenin en ünlü oyuncuları Damian Alcazar ve Paulina Gaitan yer alacak. Meksikalı yönetmen Ernesto Contreras tarafından çekilen dizi Alzheimer teşhisi konan Pascual’ın geçmişte yaşanan bir suçun peşine düşmesi ve bu esnada gizemli ölümlerin faillerini araştıran Jimena ile yollarının kesişmesini anlatacak.

Emmy ödüllü Türk dizisi Şahsiyet'in Meksika uyarlaması çekildi! 10

Meksika’nın dünya televizyonlarında başarılı yapımlarda yer almış çok sevilen ödüllü oyuncusu Damian Alcazar, Türkiye’de A Wonderful World, The Perfect Dictatorship, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The Dandy, ve Narcos gibi çok sevilen projelerdeki başarılı oyunculuğuyla tanınıyor. Paulina Gaitan ise Narcos dizisinde Tata Escobar karakterini canlandırmıştı.

Emmy ödüllü Türk dizisi Şahsiyet'in Meksika uyarlaması çekildi! 11

Dizinin Meksika uyarlamasına Şahsiyet’in yönetmeni Onur Saylak ve senaristi Hakan Günday da destek verdi. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil. 2018 yılında Puhu Tv’de yayınlanan Şahsiyet, güçlü oyuncu kadrosu ve özgün senaryosuyla IMDb’nin tüm zamanların en iyi dizileri listesinde de yerini almıştı.

Emmy ödüllü Türk dizisi Şahsiyet'in Meksika uyarlaması çekildi! 12

Dizinin Türk versiyonunda başrolü Haluk Bilginer canlandırırken ona Cansu Dere, Hümeyra, Müjde Ar, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi çok başarılı oyuncul eşlik ediyor.

Emmy ödüllü Türk dizisi Şahsiyet'in Meksika uyarlaması çekildi! 13

Şahsiyet halen salı akşamları saat 23.15’te Show TV’de izleyicilerle buluşuyor.