Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere ve Caner Cindoruk imzalı Sadakatsiz dizisinin Arap uyarlamasından büyük başarı!

Cansu Dere ve Caner Cindoruk imzalı Sadakatsiz dizisinin Arap uyarlamasından büyük başarı!

tarafından ker_def
Sadakatsiz dizisinde işler karışacak

Sadakatsiz isimli uyarlama dizinin orijinali İngiltere’de yayınlanan Doctor Foster isimli projeydi… 2 sezon ve 10 bölüm olarak yayınlanan Doktor Foster’dan çıkan senaryo Türk versiyonda bir hayli uzadı ve ortaya yepyeni bir başarı hikayesi çıktı.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk ikilisinin başrolünde yer aldığı, ayrıca Melis Sezen’in de müthiş bir kariyer çıkışı sergilediği Sadakatsiz dizisi yurt dışında da büyük ilgi gördü.

2020 ve 2022 yılları arasında toplam 60 bölüm olarak yayınlanan Sadakatsiz dizisinin halen yurt dışında geniş bir coğrafyada izleyici ile buluştuğunu ve başarılar elde ettiğini belirtelim.

MED Yapım uyarlaması olan Sadakatsiz dizisinin de Arap uyarlaması çekildi.

Çekimleri NTC Medya tarafından gerçekleştirilen Sadakatsiz’in Arap uyarlamasının ismi ‘Al Kha’en-The Traitor oldu ve bu proje Ortadoğu’da izlenme rekorları kırıyor.

Şubat ayı içinde ise, Türkiye’de izlenme rekorları kıran bir diğer MED Yapım dizisi Kadın’ın uyarlamasının çekimleri başlayacak.

Oyuncu kadrosu Ortadoğu’nun ünlü oyuncularından oluşacak ve MBC Group için hazırlanan dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp, yönetmenliğini Ender Emir üstleniyor.