Ana sayfa Dizi Haberleri Yine bir aksiyon dizisi, yine Onur Saylak’ın çekici enerjisi!

Yine bir aksiyon dizisi, yine Onur Saylak’ın çekici enerjisi!

tarafından ker_def

Onur Saylak’ın hayranları, başrolünde yer aldığı dizilerdeki performansına her zaman hayranlık ile yaklaşmıştır. Usta oyuncunun şimdiye kadar ne kadar önemli işler başardığını tekrar hatırlatmaya gerek yok.

Hem oyuncu hem de yönetmen olarak Onur Saylak mesleğinin farklı yönlerini keşfetmek için çalışan, yoğun emek verilmesi gereken rolleri ustalıkla canlandıran isimlerin başında geliyor.

Onur Saylak’ı yeniden televizyon dizilerinde izlemek isteyenler için Gaddar dizisinin yakında Fox TV’de başlayacağını hatırlatalım

Tabii ki Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan gibi ik genç ve iddialı ismin yanında çok önemli oyuncular da bulunuyor.

Başrole adını yazdıran Onur Saylak, dizinin tecrübeli isimlerinden birisi ve gençlere örnek olacak bir nitelikte.

Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Gaddar isimli dizi, karakterleri ile büyük ilgi çekecek gibi gözüküyor.

Onur Saylak’ın sinema üzerine yaptığı yoğun çalışmaların arasına televizyon dizilerini de sıkıştırmış olması hayranlarının beklediği bir durumdu.

Televizyon ekranında en son 2020 yılında Babil isimli dizide izlediğimiz Onur Saylak, uzun bir aradan sonra Gaddar isimli aksiyon ve dramın iç içe olduğu yapımı tercih etti.

Elbette ki yetenekleri hayranlarını heyecanlandıran Onur Saylak, yeni rolüyle hayranlarına yeni sürprizler yaşatacak gibi gözüküyor.