Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Saylak yepyeni bir dizi projesi ile hayranlarının karşısına çıkacak!

Onur Saylak yepyeni bir dizi projesi ile hayranlarının karşısına çıkacak!

tarafından ker_def

TRT’nin dijital platformu tabii için hazırlıkları yapılan Yankı: Görünmez El isimli dijital dizinin ön hazırlıkları devam ediyor. Sinem Ünsal ile Cihangir Ceyhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda usta isimlerden Onur Saylak ve Erkan Petekkaya da bulunuyor.

En son Çağatay Ulusoy’un başrolündeki Gaddar isimli dizide yer alan Onur Saylak, böylelikle 4 yıl aradan sonra yeniden setlere dönüş yapmıştı.

Babil isimli dizide 2020 yılında yer aldıktan sonra televizyon projelerinde görünmeyen oyuncu, Gaddar isimli dizi ile hayranlarını bir kez daha mutlu etmişti.

Şimdi ise ünlü oyuncu yeni bir dijital dizi için emek harcamaya başladı. Ozan Aksungur’un hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu Yankı: Görünmez El isimli dizi projesi bir insanın ne kadar ileri gidebileceğini gözler önüne serecek.

Bankacı olan Eray’ın zorlu bir ikilem içindeyken başından geçenleri ve aşık olduğu kadın Berrin’le olan ilişkisini anlatan dizi heyecan verici bir proje olarak öne çıkıyor.

Cihangir Ceyhan’ı Eray ve Sinem Ünsal’ı da Berrin karakterinde izleyeceksiniz.

Özellikle kötü adam rollerinde başarılı performansları ile göz dolduran Onur Saylak’ın bu dizide nasıl bir rol ile izleyici karşısına çıkacağı da merakla bekleniyor.