Ana sayfa Sosyal Medya Gaddar dizisinin sosyal medya ve dijital platformlardaki başarı parmak ısırtıyor!

Gaddar dizisinin sosyal medya ve dijital platformlardaki başarı parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ı ekranlarda buluşturan, FOX’un Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Gaddar’ Cuma akşamı yayınlanan ilk bölümüyle seyirciden tam not aldı.

Yayınlanan tekrar bölümleriyle de çok izlenen dizi 2 gün içinde en önemli dijital platformların başında gelen YouTube’da 5 milyona yakın izlenme sayısına ulaşarak dijitalde büyük bir başarıya imza attı.

#Gaddar etiketi hem Türkiye hem de dünya çapında saatler boyu TT listesinde yer aldı. YouTube trendlerinde ilk sırada yer alan diziye hayranların ilgisi de yoğundu. Hayranlar tarafından hazırlanan özel videoların X ismini alan Twitter’daki etkileşimi 63.5 milyonu geçti.

Sosyal medya ortamında özellikle Çağatay Ulusoy hayranlarının müthiş bir desteği olduğunu görmekteyiz. Netflix’te yeni yayınlanan Kübra isimli diziyi de çok beğenen Ulusoy’un hayranları, Gaddar dizisi için de sosyal medyada çok olumlu yorumlar paylaşıyor.

Gaddar dizisinin sosyal medya ve dijital platformlardaki başarı parmak ısırtıyor! 7

Erkin Koray’ın ‘Gaddar’ şarkısını yeniden gündeme taşıyan dizinin Toygar Işıklı imzası bulunan özgün müzikleri de izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Çağatay Ulusoy ve Onur Saylak’ı yıllar sonra ekranlara döndüren ‘Gaddar’da ikilinin karşılıklı sahneleri sosyal medyada en çok sahnelerin başında yer aldı.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor:

“Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran.”

‘Gaddar’ın senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor. ‘Gaddar’ her cuma saat 20.00’de FOX’ta!