Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntıkam dizisi diğer romantik komedilerden iyice ayrıştı!

Aşk Mantık İntıkam dizisi diğer romantik komedilerden iyice ayrıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Aşk Mantık İntikam dizisi Cuma akşamları yoluna devam ediyor. Bu yaz ekranlara gelen tüm diziler arasında en iyi reytingleri Kalp Yarası ile birlikte elde eden Aşk Mantık İntikam, romantik komedi yapımları arasında ise iyice ayrışmaya başladı.

Ada Masalı, Aşkın Tarifi ve Baht Oyunu dizilerinin bir ara yükseliş sergilemesi ama sonra reytinglerde düşüş yaşamaları son günlerin dikkat çeken bir konusu… Romantik komedi hikayeleri reytinglerde düşük oranlarla yoluna devam etmek durumunda kalıyor…

Ancak bu durumu bozan tek yapım Aşk Mantık İntikam oldu. Fox TV dizisi şimdiye kadar çok iyi reytingler elde etti ve ortalamanın üzerine çıkan performansı ile de göz doldurdu. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin iyi bir dizi partneri olmasının yanı sıra, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in de başarılı performansları dizi adına olumlu gelişmeler.

Aşk Mantık İntıkam dizisi diğer romantik komedilerden iyice ayrıştı! 7

Sosyal medyada da güçlü olan ve iyi reytingler almayı sürdüren dizinin diğer romantik komediler gibi düşüş yaşayıp yaşamayacağı da merakla bekleniyor. Bu noktada yaz aylarının izleyici azlığının da etkisiyle Temmuz ayı reytinglerin iyice düşmekte olduğu bir ay görünümünde.

Aşk Mantık İntikam da 16 Temmuz Cuma günü 5. bölümüyle yayınlanacak ve reytinglerin nasıl geleceği yakından takip edilecek. Şayet dizinin reytinglerinde düşüş olmazsa bu durum, ileriki bölümler için de çok önemli bir mesaj olarak akıllara yazılacak.

İşte Aşk Mantık İntikam dizisinin 5. bölüm özet bilgileri ve fragmanı:

Çınar, Ozan’la aralarında ne olduğu konusunda Esra’nın üzerine gitmeye devam ederken yanlarına gelen Çağla, herkesi toplantıya çağırır. Esra, Menekşe Ev Yemekleri Lokantası’nın ailesine ait olduğunu herkesten gizlediği için Çağla’nın büyük tepkisiyle karşılaşır.

Zehirlenen kişinin şikâyeti, şirketi ve lokantayı zor duruma düşürmüştür. Elif ve Ekrem, lokantayı kapattıran kişinin Zümrüt olduğunu anlayıp Ozan’a söylerler. Ozan’ın hem lokantayı açtırmak hem de yaptıklarından dolayı Zümrüt’ü cezalandırmak için bulduğu çözümler hayli ilginç olacaktır.
Öte yandan Ozan, Çınar’ın Esra’ya açılma kararını öğrenir. Ozan, bunun önüne geçebilmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır ancak Çınar’ın kararı kesindir, Esra ile ne olursa olsun konuşacaktır. Acaba Ozan, bu aşk itirafının önüne geçebilecek midir?