Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızıl Goncalar dizisi 6. yeni bölümünde Meryem’in sırrı ortaya çıkıyor

Kızıl Goncalar dizisi 6. yeni bölümünde Meryem’in sırrı ortaya çıkıyor

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Kızıl Goncalar dizisinin 6. yeni bölümü 12 Şubat pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Özcan Deniz ile Özgü Namal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 6. yeni bölümü yine birçok olaya sahne olacak ve Meryem’in sırrı da ortaya çıkacak. İşte yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Suavi ve Levent, Zeynep’i göndermenin önündeki engelleri kaldırmaya çalışırken Levent’le görüşmek isteyen Cüneyd, Suavi’nin hastalığını öğrenir.

Cüneyd ve Sadi dergahtakileri yanına alarak sürpriz bir hasta ziyareti yapmaya karar verirler. Bu ziyaret Müyesser’e Levent ve Meryem’le ilgili şüphelerinin peşine düşme fırsatı verecektir.

Öte yandan Can yüzünden başı dertten kurtulmasa da annesinin yokluğuna alışmaya başlayan Mira’yı tam da doğum gününde yeni bir şok beklemektedir.

Zeynep’i kıskanan Feyza ise Cüneyd’i Zeynep’e düşman etmek bir oyuna girişir. Duyduklarıyla sarsılan Cüneyd hesap sormak için Zeynep’in karşısına çıkarken Levent’in tüm çabasına rağmen Müyesser de Meryem’in sırrını öğrenir.

Tam kaçış umutlarının yeşerdiği anda köşeye sıkışan Meryem ve Zeynep, artık korkunç bir sonla karşı karşıyadır.