Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde büyük değişim başladı!

Masumlar Apartmanı dizisinde büyük değişim başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı, ikinci sezonu ile başarılı şekilde yoluna devam ediyor. Bu sezon iki haneli reytinglerden biraz uzak kalan dizi, bu nedenle ilk sezona göre izleyici ilgisinin düşmesine engel olamadı.

Benzer sorunu tüm diziler yaşarken, bu sezonun en başarılı yapımlarından birisinin Masumlar Apartmanı olduğu da reytinglerden anlaşılıyor. Dizinin gidişatını değiştirecek senaristlerden önemli bir atak geldi…Melisa Şenolsun’un canlandırdığı Rüya karakterinin hikayeye katılmasından sonra yeni bir karakter daha oluşturuldu.

Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Han karakterinin eski sevgilisi Ceylan ortaya çıkacak ve hikayede yeni bir dönem başlayacak… Ceylan’ın gelişi ile birlikte Rüya ile Han arasında yaşanacaklar da hikayede bir hayli öne çıkacak.

Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakterinin hikayeden çıkmasından sonra oluşan boşluğu doldurmak amacıyla iki kadın karakter dahil edildi. Abdullah, psikolojik sahnelerden fazlasıyla olumsuz etkilendiği için kendi isteği ile ayrılmıştı. Bu ayrılık senaristlerin yeni bir düzen kurmaları için yol açtı. Kurulan yeni hikaye düzeninde de Rüya ve Ceylan karakterleri ile Masumlar Apartmanı büyük bir değişim yaşamaya başladı.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın çok başarılı performanslar sergilediği dizide Ceylan karakteri gelince tansiyon iyice artacak.

Masumlar Apartmanı dizisinde büyük değişim başladı! 4

Bu karakteri Aslıhan Gürbüz canlandıracak ve oyuncu iki yıllık aradan sonra geçen sezon Kırmızı Oda ile yeniden dizilerde yer almaya başladı.

Aslıhan Gürbüz başarılı performansları ile akılda kalan iyi bir isim ve Masumlar Apartmanı dizisine katılması yapıma güç verecektir.