Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmeran dizisine üst üste yeni oyuncular katılıyor!

Şahmeran dizisine üst üste yeni oyuncular katılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranlarının merakla beklediği Şahmeran ekibinin neler yaptığı merak konusu oldu…

Ay Yapım imzalı dizinin başrollerinde Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz yer alıyor. Fantastik bir hikayesi bulunan dizi Netflix’te yayınlanacak. Çekimlere geçtiğimiz ay başlayan Şahmeran ekibi şimdilerde Mersin’de bulunuyor. Tarsus’taki çekimlerin ardından ekibin Datça’ya geçeceği de gelen bilgiler arasında.

Dizinin hayranları özellikle başrol oyuncularını uyumunu ve enerjilerini çok merak ediyor. Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz buluşması heyecanı bir hayli yükseltti.

Dizide usta isimler de yer alıyor. En son hikayeye katılan Ebru Özkan da bunlardan birisi. Dizide mistik bir karakter olan Çavgeç’i canlandıran Ebru Özkan, çekimlere sonradan dahil oldu.

Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşıray, Mehmet Bilge Aslan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz ve Nilay Erdönmez de dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler.

Ayrıca Mustafa Uğurlu’nun İçerde dizisinde hayat verdiği Yusuf karakterinin oğlu Gökhan’ı canlandıran Beran Soysal da Şahmaran’a katıldı.

Şahmeran dizisine üst üste yeni oyuncular katılıyor! 7

Dizinin setinden fotoğraflar da sosyal medyaya yansıyor. Beran Soysal’ın Şahmeran dizisinde Mustafa Uğurlu’nun gençliğini canlandırması da dikkat çeken bir başka detay oldu.