Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar reytinglerde şahane her bölüm heyecan fırtınası!

Arka Sokaklar reytinglerde şahane her bölüm heyecan fırtınası!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, 16 sezondur yayınlanan fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı izleyicisi ile buluşan dizinin yayınlanan bu bölümü de yine zirvede yer aldı.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar, tüm kategorilerde bir numaralı yapım oldu.

19 Kasım akşamı diziler arasında tüm kişilerde gelen birincilik ile dizinin ekibi bir kez daha moral buldu.AB grubunda onuncu sırada yer alan dizi, ABC1’de ise günü yedinci olarak tamamladı.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar’ın olduğu dizi Arka Sokaklar, yeni bölümü ile 26 Kasım Cuma akşamı ekranda olacak.

Arka Sokaklar 605. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Başak’ı Samir’in elinden kurtarmak için seferber olan ekibi zor zamanlar bekliyor!

Samir’in tutsak ettiği Başak’ı kurtarmak için başta Engin olmak üzere seferber olur. Ancak ekibin şansı yaver gitmez. Ezgi vurulurken, Mesut ise yakalanır!