Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde yeni dönem eskisinden de daha iyi olacak gibi gözüküyor!

Arka Sokaklar dizisinde yeni dönem eskisinden de daha iyi olacak gibi gözüküyor!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizi ekibi uzun yıllar boyunca ekranda yer alarak büyük bir başarı elde etti. Zafer Ergin ile birlikte birçok ünlü ismin bir araya geldiği Arka Sokaklar dizisi, 18. sezonu tamamlıyor.

Ünlü yapımcı merhum Türker İnanoğlu’nun sektöre kattığı önemli yapımlardan birisi olan Arka Sokaklar, Kanal D için de büyük bir önem taşıyor.

İlker İnanoğlu, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi usta isimlerin uzun yıllardır başrolünde yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde elbette ki Rıza Baba karakteri ile Zafer Ergin gibi bir ustanın da sanat hayatının en önemli döneminde ekranda yer aldığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Arka Sokaklar’ın bir ara çekimleri durmuş ama ardından D Media devreye girerek projenin çekimlerini üstlenmiş ve dizinin yeni bölümleri Kanal D ekranında yayınlanmaya devam edebilmişti.

İşte bu ara dönem sonrasında ne olacağı bilinmiyordu. Ancak basına yansıyan haberlere bakılır ise projenin devamı için gerekli anlaşmalar yapılmak üzere ve Arka Sokaklar dizisi daha uzun yıllar devam edebilecek bir sürecin içinde bulunuyor.

Yenilikler ile birlikte Arka Sokaklar dizisinin eski günlerine geri dönebileceği güzel bir ortamın oluştuğunu ve D Media’nın yapım konusunda hiçbir masraftan kaçınmayacağı anlaşılıyor.