Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’de bir dizi bitiyor, yeni bir dizi başlıyor!

Star TV’de bir dizi bitiyor, yeni bir dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler konusunda sezonun başlarında sessiz kalan Star TV, üst üste yeni projelerini ortaya çıkartıyor. Yaz döneminin başında Kazara Aşk ve Ada Masalı ile dikkat çeken Star TV, kış sezonu ile birlikte yeni yapımlara kapılarını açtı.

Kazara Aşk dizisi 13 bölüm sürdü. Ada Masalı ise düşük reytinglerine rağmen hala devam ediyor. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisinin başrolünde yer aldığı Ada Masalı dizisi için final kararı alındı. 22 bölümü yayınlanan diziden geriye sadece 3 bölüm kaldı. 25. bölümü ile birlikte 8 Aralık Çarşamba akşamı son kez ekrana gelecek olan dizinin bitişi, birçok hayranın üzülmesine neden olacak.

Star TV'de bir dizi bitiyor, yeni bir dizi başlıyor! 8

Star TV ekranında bir dizi biterken bir başkası ise ekrana gelecek. 3 Aralık Cuma günü izleyiciler yeni bir hikaye ile tanışacak. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu isimli dizi başlıyor.

Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarının başında gösterilen Kaderimin Oyunu, cuma rekabetinde yer alacak. Dizinin farklı yapımların yer aldığı Cuma akşamları neler yapacağı merakla bekleniyor.

Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Aşk Mantık İntikam, Aziz, Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizilerin yayınlandığı Cuma akşamları Kaderimin Oyunu için bir fırsat olabilir. Dizi dram yapımı ve fragmanları ile de dikkat çekti.

Star TV'de bir dizi bitiyor, yeni bir dizi başlıyor! 9

Bir dram hikayesi daha ekrana geliyor. İşte Kaderimin Oyunu dizisinin kısa hikayesi: Genç yaşında iki çocuğuyla mücadele veren, tüm yoksunluğuna rağmen kendini çocuklarının mutluluğuna adayan, onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin hayatı, gözünden sakındığı kızı Nergis’in başına gelen felaketle tepetaklak olur.

Bunun üzerine kızını korumak uğruna, çocuklarıyla beraber dönüşü olmayan bir yolculuğa sürüklenen Asiye’nin yolu, kendilerine yardım eden hiç tanımadığı bir yabancı olan Mahir ile kesişir. İnsani duygularla onlara yardımcı olan ve arabasına alan Mahir, verdiği bu kararla hem kendisinin hem de Asiye ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden henüz habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağına sığınan Asiye için bu bir kurtuluş değil, yepyeni bir savaşın başlangıcıdır.