Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz bomba bir diziyle yeniden ekrana geri dönebilir!

Alina Boz bomba bir diziyle yeniden ekrana geri dönebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranları geçen sezon Maraşlı isimli atv dizisini çok beğenmişti. Alina Boz ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı yapım, tek sezonluk bir proje olarak kaldı.

Alina Boz’un muhteşem Mahur performansı hayranlarını da mest etti. Her geçen projede kendisini daha da çok geliştiren güzel oyuncu, etkileyici dram performansı ile göz doldurdu.

2014 yılında yer aldığı ilk dizisi Paramparça’daki Hazal karakteri ile zaten kendini gösteren oyuncu hem yetenekleri hem de güzelliği ile aranılan başrol kadın oyuncularından birisi haline geldi.

Elimi Bırakma, Aşk 101 ve Maraşlı isimli dizilerle son dönemde çok konuşulan Alina Boz, ayrıca Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filmiyle de gündemde yer almaya devam ediyor.

Alina Boz bomba bir diziyle yeniden ekrana geri dönebilir! 7

Oyuncunun 2022 yılında tv8 ekranında yayınlanacak olan Süslü Korkuluk isimli dizi için görüşme yapılan kadın oyunculardan birisi olduğu ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoy’un bir tasarımcıyı canlandıracağı projenin yönetmeni Cem Karcı… Dizi için yoğun bir hazırlık süreci yaşanıyor ve Çağatay Ulusoy’un partnerinin kim olacağı da merakla bekleniyor.

Şimdilik gözüken iki aday var. Birisi Alina Boz, diğeri ise Hafsanur Sancaktutan. İki isim ile de görüşmeler yapıldı, sonuç henüz netleşmedi.