Ana sayfa Dizi Fragmanları Gaddar dizisi 13. yeni bölümde Dağhan’ın intikam duygusu daha da güçleniyor!

Gaddar dizisi 13. yeni bölümde Dağhan’ın intikam duygusu daha da güçleniyor!

tarafından ker_def

Gaddar dizisi hem Türkiye’de hem de yurt dışında birçok ülkede ilgi ile takip ediliyor. Çağatay Ulusoy hayranlarının her yeni bölümü heyecanla beklediği dizide şimdiye kadar 12 bölüm yayınlandı. 19 Nisan Cuma akşamı Gaddar dizisinin 13. yeni bölümünü izleyebileceksiniz.

Sümeyye Aydoğan’ın kadın başrol olarak yer aldığı dizide Çağatay Ulusoy’un oyunculuk resitalini takip eden hayranları, sosyal medyada projeden övgülerle söz ediyor. Ancak dizinin reytinglerinin beklenenden daha düşük olduğu gerçeğini de hatırlatalım.

Peki Gaddar dizisinin 13. yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar: Davut’un ölümü ailenin üzerinde aşılması zor bir acı bırakır. Dağhan kendini suçlamaya başlar ve intikam yeminleri ederek Korkut’un peşine düşer. Herkes Dağhan’ın kendisine zarar vermesinden korktuğu için önlem alır. Enver işi kansız çözmek için uğraşır, Zakkumlara bir teklifle gider. Sonrasında Dağhan’ı saf dışı bırakarak Müdür ile plan yapar. Ama yaptıkları plan Şirketten gelen bir emrin engeline takılır.

Korkut Leylâ ile yakınlaşabilmek için babasının ölümünü, katilini araştırmaya başlar. Bu sırada onunla yeniden görüşebilmek için çabalamaya devam eder. Dağhan, Leyla ve Korkut arasındaki bağlantıdan haberdar olur, onu Korkut’tan uzaklaştırmak ister. Bu konu ikili arasında bir hesaplaşmaya döner. Leylâ’nın babasının ölümüyle ilgili öğrendikleri onu bir seçim yapmaya zorlar.

Dağhan ailesinin aldığı önlemleri aşarak soluğu Korkut’un yanında alır. Dağhan’dan alacakları intikam üzerine Korkut ve Kalender anlaşamazlar. Kalender Dağhan konusunda giderek endişelenir. Korkut cenazeden sonra Dağhan’ı bulur ve ona seçim yapması için bir oyun oynar, bu oyun Dağhan’ın intikam duygusunu daha çok harlar. Dağhan Korkut’u öldürmeye çok yaklaşmışken karşısında Şirket’in adamlarını bulur. İstediğini yapmak için Şirket’in verdiği göreve uymak zorundadır.

Bu sırada Ekber, Oya’yı yakınında tutmak için Korkut’un etrafa yaydığı korkudan faydalanır. Ancak Oya da Aydan da bu kez daha temkinlidir.