Ana sayfa Dizi Haberleri 16 yıldır Arka Sokaklar’da rol alan Yüsra Geyik’i yeni bir sınav bekliyor!

16 yıldır Arka Sokaklar’da rol alan Yüsra Geyik’i yeni bir sınav bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da 15 yıldır rol alan Yüsra Geyik’in geçen sezon sonunda diziden ayrılık kararı herkesi çok şaşırtmıştı. Dizinin başlamasının ilk gününden bu yana Zeliş karakterini canlandıran Yüsra Geyik’in talihi, bu ayrılığın ardından açıldı.

31 yaşındaki Yüsra Geyik oyunculuk hayatına Arka Sokaklar dizisiyle attı. Dizide rol almaya başladığında henüz 15 yaşında genç bir kızdı. Arka Sokaklar’da, Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliş’i canlandırdığı 16 yıl boyunca kendini geliştirmeyi başardı.

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar’ın 15. sezon finalinin ardından yapımdan ayrılmaya ve farklı projelerde şansını denemeye karar verdi. Yaz ayları süresince herhangi bir projede yer almayan genç oyuncunun rol alacağı dizi nihayet birkaç gün önce belli oldu.

16 yıldır Arka Sokaklar'da rol alan Yüsra Geyik'i yeni bir sınav bekliyor! 7

Genç oyuncu, Kanal D’nin iki sezondur devam eden ve reytinglerde birinciliği neredeyse hiç elinden bırakmayan dizisi Camdaki Kız’la anlaştı. İkinci sezonda Cihangir Ceyhan’ın Camdaki Kız’a dahil olmasıyla hikayenin yönü değişmişti. Farklı bir boyuta geçen hikaye yeni karakterleri de beraberinde getiriyordu. Bu yeni karakterlerden biri de Yüsra Geyik’in canlandıracağı Zeliha oldu.

Yüsra Geyik çok yakında Camdaki Kız’da Zeliha karakteriyle karşımıza çıkacak ve Arka Sokaklar’da elde ettiği deneyimi farklı bir rolde sergileyecek. Bu aynı zamanda Yüsra Geyik için önemli bir sınav olacak.

Genç oyuncunun Camdaki Kız’da canlandıracağı Zeliha karakteri, Hayri’nin mahalleden tanıdığı bir kadın olarak karşımıza çıkacak. Herkesin hemşire sandığı ancak bambaşka bir kimliği olan Zeliha, Camdaki Kız’ın hikayesine yeni bir boyut katacak.