Ana sayfa Sosyal Medya Yalancılar ve Mumları bitti, Ceren Moray isyan etti!

Yalancılar ve Mumları bitti, Ceren Moray isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ceren Moray eşi Niko Brun ile birlikte sokakta dolaşırken kameralar tarafından görüntülendi. Oyuncu, iş bittiği için rahatlamış haliyle dikkatleri çekti.

Avlu gibi önemli dizinin ardından 9 bölüm süren Öğretmen ve 5 bölüm devam edebilen Yalancılar ve Mumları dizisi oyuncu adına büyük şanssızlık oldu. Ceren Moray hayranları da bu iki şanssızlık nedeniyle üzüntülü.

Her iki dizi de Fox TV ekranında yayınlandı ve düşük reytingler nedeniyle yayın hayatlarına veda ettiler. Şu anda dinlendiğini anlatan Ceren Moray, “Bu sezon gerçekten sıkıntılıydı. Biz çok emek verdik, çok fazla umut ettik ama öyle oldu” diye konuştu.

Bir dizinin tutmamasının bir çok parametresi olduğunun altını çizen oyuncu, bu sezon seyircinin farklı tercihleri olduğuna dikkat çekti.

Oyuncu, “Bu sezon seyirci değişik, her sezona göre. O yüzden çok bilemiyorum” diye konuştu.

Genel olarak proje seçimlerinde titiz davrandığını anlatan Ceren Moray, bu sezon böyle bir talihsizlik yaşadığı imasında bulundu.

Seyirci ilgisinin az olmasının kalp kırıcı olduğunu anlatan Ceren Moray, çok emek verdikleri bir projenin kısa sürmesinin üzüntüsünü şu sözlerle anlattı:

“Çok emek veriyorsunuz, bir karakter çıkartıyorsunuz, iki ay neredeyse o kadını bulmakla geçti. Doğum sancısı gibi.. Sonrasında karşılık bulmaması gerçekten biraz hayal kırıklığı oluyor. Kalp kırıyor.”

Dijital veya televizyon dizisi diye bir tercihi olmadığını anlatan oyuncu, tüm ekibin büyük üzüntü yaşadığını sözlerine ekledi.