Ana sayfa Sosyal Medya 2021 yılının en sevilen kadın dizi karakteri kim olacak? Hande Erçel’den Burcu Biricik’e liste kabarık!

2021 yılının en sevilen kadın dizi karakteri kim olacak? Hande Erçel’den Burcu Biricik’e liste kabarık!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2021 yılında gerek televizyon ekranlarında gerekse dijital platformlarda pek çok dizi televizyon ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Kimisi final yapan dizilerden kimisi ise halen devam ediyor. İnstyle Türkiye Dergisi 2021 yılının bitmesine sayılı günler kala 2021 yılının ‘En’lerini seçiyor.

Derginin sosyal medya hesabında bitirmeye hazırlandığımız yılın ‘En Sevilen Kadın Dizi’ karakteri takipçilerin oylamasına sunuldu.

Liste de kimler mi var; 10 kadın oyuncunun yer aldığı listedeki isimlerden hepsi de çok iddialı. Pınar Deniz, Burcu Biricik, Beren Saat, Hande Erçel, Cansu Dere, Eda Ece, Şevval Sam, Demet Evgar, Gökçe Bahadır ve Öykü Karayel’in canlandırdığı kadın karakterler oylamaya sunulan isimler arasında.

2021 yılının en sevilen kadın dizi karakteri kim olacak? Hande Erçel'den Burcu Biricik'e liste kabarık! 9

Şu an için yorumlara bakıldığında öne çıkan isimlerden biri,  Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisiyle büyük bir çıkış yapan Pınar Deniz…  Dizide Kaan Urgancıoğlu ile baş rolü paylaşan oyuncu ‘Avukat Ceylin’ karakterinde sergilediği performansla adından söz ettiriyor.

2021 yılının en sevilen kadın dizi karakteri kim olacak? Hande Erçel'den Burcu Biricik'e liste kabarık! 10

Ve Hande Erçel… Oyuncunun Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi biteli uzun zaman oldu ancak dizide canlandırdığı ‘Eda Yıldız’ karakteri unutulmadı. Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile baş rolü paylaşan Hande Erçel rol arkadaşıyla yaşadığı aşkla da adından söz ettiriyor.

2021 yılının en sevilen kadın dizi karakteri kim olacak? Hande Erçel'den Burcu Biricik'e liste kabarık! 11

Öne çıkan bir başka isim ise Burcu Biricik oldu. Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde 2 sezondur ‘Nalan’ karakterine hayat veren oyuncu bu yıl içerisinde aynı zamanda Netflix’de yayınlanan Fatma adlı diziyle de adından söz ettirdi. Fatma o kadar çok sevildi ki dizinin ikinci sezonunun da çekileceği açıklandı.

İnstyle Türkiye Dergisi’nin listesi oldukça iddialı isimlerden oluşuyor, Bakalım ipi göğüsleyecek karakter hangi kadın oyuncunun canlandırdığı karakter olacak.