Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu yeni projesini buldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu yeni projesini buldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaklaşık bir ay önce olaylı bir şekilde son bulan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncuları yavaş yavaş projelerini belirliyor. Bunlardan biri de Yunus Emre Yıldırımer oldu.

ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yedinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyordu. Tanıtımlar yayınlandı, tarih belirlendi ve hatta dizinin yayın günü reklamları paylaşıldı. Ancak yayına birkaç saat kala dizinin ekrana gelmeyeceği duyuruldu.

Yedi sezondur büyük bir beğeniyle izlenen ve reytinglerden çok iyi sonuç alan dizi, yapımcı ve kanal anlaşmazlığı nedeniyle sona ermişti. Dizinin yayınlanmayacağı açıklandı, izleyicileri büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la ilgili bu gelişmenin ardından oyuncuları da birer birer yeni projelerini belirlemeye başladı. Bunlardan sonuncusu da Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandıran Yunus Emre Yıldırımer oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu yeni projesini buldu! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncu ATV’de yayınlanacak Okul Yolu isimli dizide rol alacak. En son Kazara Aşk dizisine imza atan Koliba Film tarafından çekilecek dizi için hazırlıklar sürüyor. Yönetmen koltuğunda Sadullah Çelen’in oturacağı dizinin senaryosu Filiz Alpgezmen tarafından kaleme alınıyor.

Dizinin hikayesi ve Yunus Emre Yıldırımer’in canlandıracağı rol ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak dizi ekibinin ocak ayının sonunda sete çıkacağı belirtiliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Fatih Al ve Nihal Büyükağaç yer alıyor.

Okul Yolu dizisinin oyuncularından Yunus Emre Yıldırımer, dizi dünyasına 2007 yılında çekilen Hatırla Sevgili isimli diziyle adım attı. Yetenekli oyuncu Fatih Harbiye isimli dizide başrolleri Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yla paylaştı.