Ana sayfa Dizi Haberleri Ölümlü Dünya ile kahkahaya boğan Feyyaz Yiğit’in hayranlarına çok güzel haber!

Ölümlü Dünya ile kahkahaya boğan Feyyaz Yiğit’in hayranlarına çok güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en komik oyuncu ve senaristlerinden biri olan Feyyaz Yiğit, farklı komedi anlayışıyla kendisine büyük bir hayran kitlesi edinmiş durumda. Özellikle Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü filmleriyle izleyiciyi kahkahaya boğan Feyyaz Yiğit’in son dizisi Gibi’nin ikinci sezonu ekrana geliyor.

Arka arkaya senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü isimli filmlerde adını duyuran komedi sanatçısı Feyyaz Yiğit en son Menajerimi Ara dizisine konuk olmuş, kendisini canlandırmıştı. Yetenekli oyuncunun rol aldığı ve senaristliğini üstlendiği Gibi dizisi ise dijital platform Exxen’de yayınlanıyordu.

Ölümlü Dünya ile kahkahaya boğan Feyyaz Yiğit’in hayranlarına çok güzel haber! 7

İzleyiciler tarafından çok beğenilen dizi, 12 bölüm yayınlandıktan sonra sona ermişti. Komik ve sinir bozucu olarak nitelendirilebilecek olan Gibi dizisi, Exxen platformundaki farklı içeriklerden birisi olmuştu.

Kısa skeçlerden oluşan ve ilk bölümü 1 Ocak 2021’de yayınlanan dizide Feyyaz Yiğit başrolü Kıvanç Kılınç’la paylaşıyordu. Yapımcılığını Özcanlar Yapım Sarayı, yönetmenliğini Ömer Sinir’in üstlendiği Gibi isimli diziden güzel haber geldi.

Exxen’in resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Gibi dizisinin yeni sezonunun ilk bölümünün 31 Aralık günü ekrana geleceği belirtildi. Paylaşımda şöyle denildi: “İhtiras… araba… gökyüzü… vücut… kirpik… mermi… benzin… sıhhat… şüphe… mutluluk… delilik… tıraş…. ceket…. ahmet… ilaç… kahve …gibi… #Gibi yeni sezonunun ilk bölümüyle 31 Aralık’ta #EXXEN’de”

Son derece farklı bir formata sahip olan dizi tanıtım metninde şöyle tarif ediliyor: “Komik ama aynı anda acıklı gibi. Sinir bozucu, rahatsız ama iyimser gibi. Biraz değişik. Şey gibi…Tanıdığınız ama tam çıkartmadığınız biri gibi. Saçma ama değil gibi.”