Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Balık Burcuna, “Tutarlı olun” tavsiyesinde bulundu

Nuray Sayarı Balık Burcuna, “Tutarlı olun” tavsiyesinde bulundu

tarafından sevda

Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında her hafta burç yorumları yapan ünlü astrolog Nuray Sayarı, Balık burcu için şunları söyledi;

Sevgili Balıklar, iş hayatınızda başarılı olmak için ilişkilerinize dikkat etmeniz gerek. Kendinize zaman ayırıp özlediğiniz bir alana yönelmek sizi mutlu edecek. Aşk hayatınızda sular henüz durulmadı, bu hafta sezgileriniz oldukça güçlü aşk konusunda isabetli kararlar almak için tutarlı davranmanız gerekiyor.

Maddi konulara yönelik oldukça iyi fikirler içerisindesiniz, iş ve kariyer konusunda yaratıcısınız ve kendinize güveniniz inanılmaz artıyor. Bir iş başvurusundan haber bekliyorsanız eğer, güzel haberler alacaksınız.

Çocuk sahibi olan Balık burcunun bu hafta çocuklarına karşı ilgi ve şefkati artacak. Uzun süredir yapmak istediğiniz eşya alışverişleri için de uygun bir dönem. Sağlık konusunda ise boyun ve baş ağrısı şikayetleriniz oluşabilir, ihmal etmemenizi öneririm.