Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi 59. yeni bölümde Doğa karakteri yeni başlangıçlar yaşayacak!

Kızılcık Şerbeti dizisi 59. yeni bölümde Doğa karakteri yeni başlangıçlar yaşayacak!

tarafından ker_def

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti’nin 59. Bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakterinin hikayede yeniden öne çıkmaya başlaması oyuncunun hayranlarını memnun etmişti. Kaan Taşaner’in canlandırdığı Giray karakteri ile Doğa arasında neler yaşanacağını merak eden izleyiciler yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor.

Ayrıca dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Alev’in, Pembe’yi itmediğini öğrenen Abdullah, sevdiği kadınla birlikte olma yoluna girer. Ama bu sefer doğru zaman gelene kadar ilişkilerini saklama kararı alır.

Nursema ve Umut’un evliliği bir türlü rayına oturamıyordur. Umut’un kendisinden utandığını düşünen Nursema baba evine döner. Umut gelişmelerden Rüzgar’ı sorumlu tutar.

Nilay’ın heyecanla beklediği DNA sonuçları nihayet çıkar. Çimen’in aşkı uğruna göze aldığı hayat, gittikçe onu zorlamaya başlamıştır.

Görkem’in, Fatih ile çıktığı gece gezmesinden dağıtmış olarak eve dönmesi Ünal ailesi tarafından hiç hoş karşılanmaz. Ancak annesinin vefatı konunun uzamasını engeller.

Son bir kez konuşmak için Umut’un yanına giden Nursema, çok acı bir gerçekle karşı karşıya kalır.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00’de Show TV’de!