Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisi reyting ve sosyal medya başarısı ile göz kamaştırıyor!

Bahar dizisi reyting ve sosyal medya başarısı ile göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı fenomen dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dün akşam ekrana gelen 9. bölümüyle Salı akşamına damgasını vurdu. Dizi, heyecanın doruklara tırmandığı yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi ve tüm kategorilerde birinci oldu.

Bahar dizisinde dokuzuncu bölüm de geride kaldı. Hikayenin hızlı akmasının yanı sıra, oyunculuk performansları da çok başarılı şekilde devam ediyor. Demet Evgar hayranları, ünlü oyuncunun her sahnesinden çok keyif almaya başladı.

Bahar dizisinin bu etkili çıkışı sonucunda çift haneli oranlarda gerçekleşen reyting başarısının 9. bölüm geçmesine rağmen devam etmesi de dikkat çeken bir başka detay oldu. Dokuzuncu bölümde tüm kategorilerde de yine çift haneli oranlarda gerçekleşen reytingler başarının bir göstergesi oldu. Dizi sosyal medyada da çok etkili olmayı sürdürüyor.

Gerçeklerin birer birer açığa çıktığı 9. bölüm, hem duygusal sahneleriyle hem de eğlenceli anlarıyla izleyicilerden tam not alırken, oyunculuk performanslarıyla da göz doldurdu. İzleyenlerin sosyal medyada her sahnesine yorumlar yağdırdığı dizi, Salı akşamının öne çıkan gündemleri arasında yer aldı.

Reyting rekortmeni dizi #Bahar etiketiyle 10 saat 35 dakika boyunca TT listesinde yer alırken, ekranda adeta oyunculuk resitali izleten Demet Evgar, 10 saat 30 dakika TT listesinde kaldı.

9. bölümde köşeye sıkışan ve verdiği kararlarla çok konuşulan Timur, 3 saat 45 dakika TT listesinde yer alırken; artık onunla özdeşen takma ismi Tümor ise 4 saat 10 dakika boyunca TT listesindeydi. Ayrıca Evren 2 saat 5 dakika, Rengin 2 saat 10 dakika, Aziz Uras 3 saat 50 dakika ve Seren 2 saat 15 dakika boyunca sosyal medyanın gündem konusu oldu.

Bahar’a platonik aşkıyla bilinen, dün akşam yayımlanan bölümde eğlenceli sahneleriyle dikkat çeken Doruk ise 8 saat 15 dakika boyunca TT listesinde kaldı.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.