Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisinin 103. bölümünde Ömer, Çetin’in gerçek kimliğini ortaya çıkardı

Teşkilat dizisinin 103. bölümünde Ömer, Çetin’in gerçek kimliğini ortaya çıkardı

tarafından ker_def

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

İlay etkisiz hale getirilse de Kambur, Şirket’in yardımıyla kurtuldu. Çetin, Kambur’un derhal Berlin’den Kuzey Irak’a gitmesini sağlarken ekip de hız kesmeden Kambur’un peşine düştü. Ömer’in, Çetin hakkındaki şüpheleri gittikçe kuvvetlenmeye başlayınca Uzay’la birlikte gizli bir operasyona başladılar.

Bu sırada Çetin’in de Kuzey Irak’ta olmasından dolayı Neslihan, Ömer, Korkut ve Pehlivan bölgeye gitti. Kambur’un kimyasal silah çalışması yaptığı depoya sızan Korkut ve Pehlivan, masumların hayatına karşılık Kambur’a teslim oldu.

Ömer’in hastane kontrolü sonrasında davranışlarındaki tuhaflığı gören Neslihan, Ömer için endişelenmeye başladı. Neslihan, Ömer’in sağlık durumunu öğrenir öğrenmez Ömer’i aradı. Ömer’i kaybetmekle karşı karşıya olan Neslihan, ona olan duygularını itiraf etse de Ömer buna karşılık sessiz kaldı.

Ömer ve Uzay, birlikte yürüttükleri gizli operasyonda Çetin’in, Şirket’in adamı olduğunu kanıtlayan konuşmalarını kayda almayı başardı. Şüphelerinde haklı çıkan Ömer, Çetin’in cezasını kesmeye karar verdi. Ancak Çetin Erdemsoy’un bölgedeki Türk devletlerinin kaderini etkileyecek kadar kutlu bir soydan geldiğini keşfedince işler karıştı.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.