Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 102. bölümde Ömer, son hamlesi ile düşmanını yok etti!

Teşkilat dizisi 102. bölümde Ömer, son hamlesi ile düşmanını yok etti!

tarafından ker_def

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan yüz ikinci bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar:  Yapılan incelemeler sonucunda Ömer’in vücuduna doğal olmayan bir virüs enjekte edildiği ortaya çıktı. Doktorlar, Ömer’e hastaneye yatmasını ve kontrol altında olmasını önerdi. Ancak Ömer, görevinin başından ayrılmayıp bu teklifi reddetti. Hastalığı sadece Başkan tarafından bilinse de Ömer durumunu Korkut ile paylaştı.

Bir an önce Kambur’u ele geçirmek ve Şirket’in en tepesine ulaşmak için hız kesmeden çalışmalarına devam eden ekip, Nedim ve İlay’ın izini takip ederek yeni ipuçları elde etti.

Neslihan ve Ömer’in yakınlaşması, Şirket’in Türkiye masası direktörü olan Çetin’in, Şirket içerisinde güveninin sorgulanmasına sebep oldu. Şirket, bir yandan Türkiye’nin ilerlemesini engellemek için hain planlar yaparken diğer yandan da Türk devletleri işbirliği ve kurulması planlanan kuvvetler ordusu girişimini engellenme talimatı verdi.

Ömer, Nedim ve İlay’ın Berlin’de olduğu bilgisi üzerine hemen yola çıktı. Neslihan ve ekip ise İstanbul’da Türkiye’nin liderliğinde yapılan Türk devletleri işbirliği toplantısının hem güvenliğini sağlamak hem de ev sahipliğini yapmak için harekete geçti.

Berlin’de önce Nedim’i ardından İlay’ı ele geçiren Ömer, Kambur’u köşeye sıkıştırdı. Bu sırada İstanbul’daki toplantıda Kambur’un adamlarının bomba girişimi Ömer’in hamlesiyle engellendi. İlay ve Kambur, kurtulduklarını sanarken Ömer arabalarına zehirli gaz sızdırarak cezalarını kesti.

Teşkilat, yeni bölümleriyle her Pazar saat 20.00’de TRT 1’de…