Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz ne muhteşem bir dizi oldu, sosyal medya yıkıldı!

Son Yaz ne muhteşem bir dizi oldu, sosyal medya yıkıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Son Yaz dizisi hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile adından daha da çok konuşturmaya başladı. Dizinin 9. yeni bölümü dün akşam ekrana geldi. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı Son Yaz, çok etkileyici sahnelerle doluydu.

Dizide özellikle her sahneyi adeta nefessiz izleyen izleyiciler, sosyal medyada da yaptıkları yorumlarla yapıma övgüler yağdırdı. Twitter ortamında kısa sürede binlerce mesaj paylaşıldı. Birçok izleyici özellikle de son sahneye işaret etti ve “Ciğer kalmadı, bu nasıl son” diye yorum bıraktı.

Birçok izleyici Akgün’ün Selim’in aracın çarpmasından kurtarmak için yola atıldığı anlarda gözyaşlarını tutamadığını belirten yorumlar bıraktı. “Hakkını helal et savcım” diyen Akgün’e ne olacağını herkes çok merak etti. 10. yeni bölümü heyecanla bekleyen Son Yaz hayranları, oyunculuk performanslarının harika olduğunu ve çok duygulandıklarını ifade eden yorumlar bıraktı.

Son Yaz ne muhteşem bir dizi oldu, sosyal medya yıkıldı! 7

Heyecanını koruyarak ilerleyen dizinin hayranları “Allah Son Yaz dizisine Arka Sokaklar ömrü versin” diye temennilerde de bulundu. Peki Akgün’e ne olacak? Dizinin bundan sonraki bölümleri artık daha da çok ilgi çekecektir.

“Son yıllarda izlediğim en iyi Türk dizisi olabilirsin… #sonyaz” diye yorumlar bırakan takipçiler, “Akgün’ün utanmışlık içindeki kaçışları, çaresizliği, ağzını açıp tek kelime edemeyişi beni mahvetti” diyerek Selim ile karşılaştığı anlarda Alperen Duymaz’ın inanılmaz bir performansla duygularını geçirdiğini gösteren yorumlar bıraktı.

İşte sosyal medyada yer alan Son Yaz dizisiyle ilgili paylaşımlar:

Son Yaz ne muhteşem bir dizi oldu, sosyal medya yıkıldı! 8

Son Yaz ne muhteşem bir dizi oldu, sosyal medya yıkıldı! 9

Son Yaz ne muhteşem bir dizi oldu, sosyal medya yıkıldı! 10

Son Yaz ne muhteşem bir dizi oldu, sosyal medya yıkıldı! 11

Son Yaz ne muhteşem bir dizi oldu, sosyal medya yıkıldı! 12

Son Yaz ne muhteşem bir dizi oldu, sosyal medya yıkıldı! 13Son Yaz ne muhteşem bir dizi oldu, sosyal medya yıkıldı! 14