Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın Mahur ve Celal’i yine haftanın en popüler çifti oldu! Listenin yenileri şaşırttı!

Maraşlı’nın Mahur ve Celal’i yine haftanın en popüler çifti oldu! Listenin yenileri şaşırttı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizilerin reytinglerini etkileyen en önemli unsurlardan biri de başrolleri canlandıran çiftlerin birbiriyle uyumu. Başroldeki çift halk tarafından sevilirse dizi hem reytingde hem de sosyal medyada çok iyi sonuçlar alıyor.

Sosyal medya ölçümleme servislerinden birisi olan Somera, 5-12 Mayıs haftasının en popüler çiftlerini belirledi. Sıralamada yine Maraşlı dizisinin çifti Mahur ve Celal birinci oldu. Alina Boz’un canlandırdığı Mahur ve Burak Deniz’in hayat verdiği Celal karakterleri öyle güzel bir uyum yakaladı ki, dizi reytinglerde çok iyi sonuçlar alamasa da #MahCel etiketiyle sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yerini alıyor. Mahur ve Celal çifti hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 987.484.

Maraşlı'nın Mahur ve Celal'i yine haftanın en popüler çifti oldu! Listenin yenileri şaşırttı! 7

Listenin ikincisi ise yeni bir çift: Teşkilat’ın Zehra ve Serdar’ı. TRT 1’in iddialı dizisi Teşkilat’ın, Deniz Baysal tarafından canlandırılan Zehra’sı ve Çağlar Ertuğrul’un hayat verdiği Serdar’ı listeye yeni giriş yaptı. Her ne kadar Mahur ve Celal’in bir hayli gerisinde yer alsa da vaat eden bir çift olarak karşımıza çıkıyor.

Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı’nın Eda ve Serkan’ı ise düşüşlerde. Daha önceleri üst sıralarda yer alan çift hattında geçen hafta 206.807 paylaşım yapıldı. Ancak başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı dizinin yeni sezonu yakında başlıyor. Büyük sürprizlerle karşımıza gelecek Sen Çal Kapımı’nın çok konuşulan çifti Eda ve Serkan muhtemelen listede yine üst sıralarda yerini alacak.

Listenin dördüncü sırasında Show TV’de yayınlanan Çukur’un çifti Efsun ve Yamaç var. Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli tarafından canlandırılan karakterler çok uzun süredir bu listenin gediklisi. Çukur finale yaklaşırken Efsun ve Yamaç çifti hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 180.826 oldu.

Somera sıralamasındaki bir diğer yeni çift ise ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk çifti oldu. Her cumartesi akşamı izleyicileri gözyaşlarına boğan dizinin genç çifti 103.072 paylaşımla listeye giriş yaptı. Bakalım önümüzdeki haftalarda üst sıralara yükselecek mi?