Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’dan şok haber! Ekranlara veda ediyor!

Mucize Doktor’dan şok haber! Ekranlara veda ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’un ekranlara veda etmeye hazırlandığı bildirildi. Dizinin resmi hesabından yapılan açıklamada 27 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 64. bölümle ekrana veda edeceği duyuruldu.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık.

Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…”

Mucize Doktor'dan şok haber! Ekranlara veda ediyor! 8 Mucize Doktor'dan şok haber! Ekranlara veda ediyor! 9

Dizinin yeni sezon duyurusunu bekleyen izleyiciler için bu haber tam bir hayal kırıklığı oldu.

Otizmli bir doktor olan Ali Vefa’nın hikayesini ve mücadelesini anlatan Mucize Doktor çok sevilen bir diziydi. Her ne kadar reytinglerde istenen sonucu alamasa da kemikleşmiş bir izleyici kitlesi vardı.

Dizinin reytingleri de rakiplerin güçlü konumları nedeniyle düşmeye devam ediyordu. Ancak diziye yönelik ilgi azlığında en önemli etken, hikayenin artık izleyicileri sıkmaya başlamasıydı. Son bölümlerde hikayede büyük değişikliklere gidilse de dizinin sona ermesine karar verilmesi büyük şaşkınlık yarattı.