Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova’yı fena geride bıraktı!

Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova’yı fena geride bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramazan Bayramı tüm Türkiye’de kutlanırken dizilerin yeni bölümlerinin gösterimleri ise maalesef ertelendi. 13 Mayıs Perşembe akşamı sadece iki dizinin yeni bölümü yayınlandı.

Perşembe akşamı Sadece Fox TV dizisi Mucize Doktor ve ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin yeni bölümü yayınlandı. İki dizi arasında kıran kırana geçen savaşın galibi Mucize Doktor oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 13 Mayıs Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi Fox TV dizisi Mucize Doktor oldu.

Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova'yı fena geride bıraktı! 7

13 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan 62. bölümünde yine heyecanlı sahnelerle izleyiciyi ekrana kitleyen Mucize Doktor hakkında sosyal medyada 25.253 paylaşım yapıldı. Mucize Doktor bu rakamla Bir Zamanlar Çukurova’ya ciddi fark attı.

Paylaşımlar ağırlıklı olarak Ferman’ın istifası, Ali’nin onunla birlikte istifa edip etmeyeceği ve Ali’yle Nazlı’nın nihayet yakınlaşması üzerineydi.

13 Mayıs Perşembe gecesi yeni bölümü yayınlanan bir diğer dizi Bir Zamanlar Çukurova hakkında ise 4.498 paylaşım yapıldı. Çok çarpıcı sahnelerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova’nın 96. bölümü #AşktanÖte etiketi sosyal medyanın gündemindeydi. Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü tüm kategorilerde çok iyi sonuçlar alarak birinci sırada yerini aldı.