Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D ekranında bir dizi daha finale gidiyor!

Kanal D ekranında bir dizi daha finale gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında bir dizinin daha final yapacağına şahit olacaksınız. Bu sezon dizi izleyicileri sevdikleri birçok yapıma veda etmenin hüznünü yaşadı. Bu dizilerden birisi de Hekimoğlu… Timuçin Esen’in muhteşem performansıyla taçlandırdığı dizinin finali geldi…

Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım’ın da başarılı performanslarla göz doldurduğu dizinin final bölümü 25 Mayıs Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Birçok dizi hayranı final olacağı için üzgün. Ancak dizinin reytinglerinin de son dönemlerde iyice düştüğü görülmüştü. Yani Hekimoğlu’nun devam etse bile çok da güçlü bir konumda olmayacağı biliniyordu.

Dijitalde de devam edemeyeceği anlaşılan Hekimoğlu için tüm ümitler bitti. Şimdi geriye sadece final bölümü kaldı… Hekimoğlu Final Bölümü 3. fragmanı da yayınlandı. Yine Ateş ile İpek’in romantik anlarına işaret eden bir gönderme var. İzleyiciler en çok da bu sahnelerin merakını yaşıyor.

Ateş zorlu bir vaka ile uğraşmaktadır. Yeni ekibi ile birlikte problemi çözmeye çalışırlar. Diğer taraftan Ateş, Orhan’a giderek tatile çıkacağını söyler. Daha sonra İpek’e de hazırlanmasını söyler. Ateş ve İpek nereye gidiyor? Aralarında bir ilişki mi başlıyor?

Hekimoğlu final bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de! İşte Hekimoğlu 51. bölüm 3. fragmanı: