Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’ndan sonra Melisa Döngel’i yeni dizisinde bambaşka bir karakterde göreceksiniz!

Sen Çal Kapımı’ndan sonra Melisa Döngel’i yeni dizisinde bambaşka bir karakterde göreceksiniz!

tarafından ker_def

TeleviyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli Fox TV dizisinde ikinci sezon devam ediyor. Yeni sezonda ekipte yer almayan isimlerden birisi de Melisa Döngel. Romantik komedi dizisinde Ceren karakteri ile öne çıkan oyuncu, başarılı bir çıkış yapmıştı.

Bu çıkışı sayesinde Fox TV’nin bir başka romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam’dan başrol teklifi alan oyuncu, ekranı değiştirmedi ama diziyi değiştirdi. Melisa Döngel, 18 Haziran Cuma günü bambaşka bir karakterle yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sen Çal Kapımı’da Hande Erçel’in canlandırdığı Eda’nın üniversiteden arkadaşı Ceren olarak izlediğimiz oyuncu; güzel, akıllı, şık ve başarılı birisine hayat verdi. Ailesinin baskısıyla hukuk okuyan Ceyda’nın ayakkabılara düşkünlüğü de dizide çok dikkat çekmişti. Sevilen bir karakter olan Ceyda’dan sonra Melisa Döngel’i Çağla Yılmaz olarak izleyeceksiniz.

Aşk Mantık İntikam dizisinde yine güzelliğini ortaya koyan oyuncu, sette her şeyin çok iyi gittiğini söyledi. Döngel, “ Set arkadaşlarım, ekip arkadaşlarım, set içindeki arkadaşlarım, oyuncu arkadaşlarım, yönetmenim olsun çok iyi bir ekip” diye konuştu ve mutluluğunu ifade etti.

Çağla karakteri hakkında da bilgi veren oyuncu, “Dik duruşu ve diğer insanlara karşı soğukkanlılığı ile aslında göreceğiniz bir karakter. Tek sıcakkanlı, sıcak olabildiği yer erkek kardeşi ve babasının yanı olacak. Onun dışında sert, iş kadını, dinamik bir karakter ile karşı karşıya kalacaksınız” diyerek de yeni rolünü anlattı.

Çağla Yılmaz nasıl bir karakter?

Çağla çok güzel , karizmatik, iyi kalpli, duygusal bir kızdır. Çok iyi okullarda eğitim görmüş, babasından iyi bir terbiye, emektarları Adiloş’tan bolca sevgi almıştır. Rafine zevkleri vardır. Trendleri, modayı takip etmekle birlikte klasikleri hiçbir şeye değişmez. Şirketin üst düzey yöneticilerinden biridir, iş hayatında başarılıdır, zekidir. Zengin ya da güçlü olduğu için kimseyi ezmeyi düşünmez. Detaycıdır, iyi bir gözlemcidir.

Çağla’nın dışarıdan soğuk bir kişilik gibi görünmesine sebep olan istemeden de olsa insanlarla arasına koyduğu mesafedir. Aslında çok kırılgan bir yapısı vardır. İnsanlara çok zor güvenen, duygularını ele vermekten korkan birine dönüşmüştür. Ozan’ı tanır tanımaz hoşlanmasının sebebi de onun dürüst biri olduğunu hemen anlamasıdır.