Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Sibiryalı Kartal’ı Cam Tavanlar dizisinde

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Sibiryalı Kartal’ı Cam Tavanlar dizisinde

tarafından ker_def

atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 199. bölümü ile birlikte bu akşam sezon finali yaparak 6. sezonunu da tamamlıyor… Dizinin ekibinden ayrılıklar da bu sezon çok konuşulmuştu.

EDHO’nun ekibinde yer alan isimlerden birisi de Ayhan Işık olmuştu. Dizinin 2015-2016 yıllarında yayınlanan bölümlerinde Sibiryalı Kartal olarak izlediğimiz Ayhan Işık, sonrasında Filinta dizisinde yer almıştı. Bir süredir ekranda yer almayan oyuncu, Show TV’nin Cam Tavanlar isimli dizisine katıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Sibiryalı Kartal'ı Cam Tavanlar dizisinde 8

EDHO adlı dizide Sibiryalı karakteriyle dikkatleri çekmeyi başaran Ayhan Işık, Show TV’de yayınlanmaya başlayan OJO Pictures imzalı Cam Tavanlar adlı dizinin kadrosunda yer almaya başladı.

İlk bölümüyle heyecan yaratan Cam Tavanlar adlı dizi Show TV’nin yeni ve özel yapımı olarak da öne çıkıyor. “Ayhan Işık” dizide “Ziya” adlı karaktere hayat veriyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Sibiryalı Kartal'ı Cam Tavanlar dizisinde 9

Ünlü oyuncu Ayhan Işık daha önce atv’nin fenomen dizisinin ilk döneminde Sibiryalı Kartal karakteriyle yer almış ve performansıyla da dikkat çekmişti.