Ana sayfa Dizi Haberleri Kirli Sepeti dizisi büyük bir iş başardı, asıl büyük fırsat ikinci sezon ortaya çıkacak!

Kirli Sepeti dizisi büyük bir iş başardı, asıl büyük fırsat ikinci sezon ortaya çıkacak!

tarafından ker_def

Pazar akşamları Teşkilat ve Yargı gibi iki güçlü yapımın karşısında uzun zaman boyunca varlık sergileyebilen güçlü bir dizi olmamıştı.

Ancak 2023-2024 sezonunda bunu Kirli Sepeti dizisinin başardığını söyleyebiliriz. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Melisa Döngel, Halil İbrahim Ceyhan, Serkay Tütüncü, Bestemsu Özdemir gibi isimlerin yer aldığı dizi sezonu çok başarılı bir şekilde tamamlıyor.

Pazar akşamları kendi izleyici kitlesini bulan, iyi reytingler elde eden ve hikayesi ile de ilgi çeken Kirli Sepeti dizisi 32 bölümlük ilk sezonu ile akıllarda kalan bir yapım oldu.

Pazar akşamları Teşkilat ve Yargı gibi iki güçlü dizinin karşısında olsa bile, projenin iyi kurgulanmış olması ve güçlü isimlerden oluşan kadronun da etkisi ile Kirli Sepeti ilk sezonunu başarıyla tamamlıyor.

Yargı dizisinin 95. bölümde final yapacağı gerçeği de ortada dururken, gelecek sezon artık Pazar akşamları Teşkilat ile Kirli Sepeti’nin rekabetine tanıklık edeceğiz.

Her iki dizinin de yaz döneminde hikaye olarak yenilenmesi, yeni isimlerin de kadroya eklenmesi gibi bir durum gözüküyor.

Yargı dizisinin vedasının ardından Kirli Sepeti dizisinin ikinci sezon için çok büyük bir fırsatının bulunduğunu ve Pazar akşamlarının sürükleyici yapımı olma konusunda iddiasını ortaya koyacağını değerlendiriyoruz.