Ana sayfa Sosyal Medya Öfke ve şiddet olayları ile gündeme gelen Melisa Döngel’den büyük pişmanlık itirafı!

Öfke ve şiddet olayları ile gündeme gelen Melisa Döngel’den büyük pişmanlık itirafı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Melisa Döngel, şimdilerde Kirli Sepeti isimli Now televizyon kanalında yayınlanan dizide Aylin karakterini canlandırıyor. Pazar akşamları izleyicileri sürükleyen hikayesi ile güçlü bir görüntü çizen Kirli Sepeti dizisinde Melisa Döngel, genç oyunculardan Halil İbrahim Ceyhan ile partnerlik yapıyor.

Melisa Döngel, son yıllarda yer aldığı birçok projede başarılı oyunculuk performansları ile iyi bir kariyer süreci geçirdi. Bizim Hikaye dizisindeki Deniz karakteri ile öne çıkan oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisindeki Ceren ve Aşk Mantık İntikam dizisindeki Çağla karakterleri ile de kariyerinde önemli bir sıçrama yaptı.

Melisa Döngel, tv8 ekranında katıldığı yemek programında yaptığı itiraflar ile hayranlarını gülümsetti.

Ünlü oyuncu, en çok söylediği yalan sorulunca şunları anlattı:

“Setteyim… Bazen hiç gitmek istemiyorum, en çok söylediğim yalan setteyim, işim var oluyor. Eskiden daha fazla sosyalleşmeyi severdim. Şimdilerde o kadar sosyalleşmenin dışında kendim ile iç içe kalmak daha çok hoşuma gidiyor. Bir yere davet edildiğimde, ‘işim var, çekimim var’ yalanını söylüyorum.”

Melisa Döngel, kabul edemeyeceği bir şeyin ise saygısızlık olduğunu ifade etti. Yalan söyleme ve belki aldatılmayı bile anlayabileceğini ifade eden Melisa Döngel, “Büyük konuşmayayım ama aldatmaya da okeyim ama saygısızlık olunca, sadece bana da değil… Herhangi bir insana, herhangi bir başka insan saygısızlık yaptığı zaman tahammül edemiyorum. Yani o insan benim için bitiyor, o insana katlanamam. Bir kez saygısızlık yapan hep yapar. Sonra da ben sertleşmeye başlıyorum, saygısızlık karşısında. Kendime de bunu yapmak istemiyorum.”

Bazen tahammül seviyesinin üzerine insanların çıkabildiğini ve kendisinin de böyle bir olay yaşadığını ifade eden Melisa Döngel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben çok hassas ve kırılgan bir insanım. Bazen bazı durumlar insan için özeldir ve o sınıra girilmemesi gerekir. Karşıdaki insan buna saygısızlık yapıp, senin o sınırına girince bilemezsin ki bunun alt yapında başka bir reaksiyonun var. Benim de yaşadığım şey böyle bir durumdu. Kesinlikle desteklediğim bir şey değil, yaptığıma da çok pişmanım. Fakat maalesef ki bunu yaşamam gerekiyormuş. Bunu yaşayıp bir daha nasıl gard alabileceğimi öğrenmem gerekiyormuş. Öyle bir an yaşadım, benim için çok üzücü bir olay. İleride kaç yaşına gelirsem geleyim, karşıma çıkacak bir olay.”

Melisa Döngel geçtiğimiz yıllarda çeşitli şiddet olayları ile birlikte gündeme gelmişti. Bir uçakta yolcu ile kavga etmesi, Çeşme’de bir barda olay çıkartması ve dizi çekimlerinin yapıldığı Çengelköy’de mahalle sakinleri ile kavga etmesi gibi olaylar basına yansımıştı.

2022 yılında ise oyuncu sokak ortasında bir kadın ile kavga ettiği görüntüleri ile magazin gündemine gelmiş ve sosyal medyada büyük eleştiriler almıştı. Melisa Döngel için öfke ve alkol konusunda soranlar yaşadığı şeklinde magazin gündeminde birçok kez haberler çıkmıştı. Ünlü oyuncunun tv8’deki programda bu konularda duyduğu pişmanlığı ifade ettiği değerlendiriliyor.