Ana sayfa Güncel Haberler Deniz Işın kariyerinde tam gaz ilerliyor! Şimdi de bir film projesi var!

Deniz Işın kariyerinde tam gaz ilerliyor! Şimdi de bir film projesi var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Sahra karakteriyle öne çıkan ve Masumiyet ile ününü pekiştiren Deniz Işın, dur durak bilmeden çalışıyor. Deniz Işın şimdi de film projesiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

29 yaşındaki Deniz Işın aslında mühendislik eğitimi aldı. 2019 yılında Her Yerde Sen ile dizi dünyasına adımını atan Deniz Işın, aynı yıl Atiye ile İyi Günde Kötü Günde dizilerinde rol aldı. Kariyerindeki çıkışı ise Sefirin Kızı dizisinde canlandırdı Sahra karakteriyle yaptı. Fox TV dizisi Masumiyet’te hayat verdiği İrem karakteriyle kariyerini pekiştirdi.

Deniz Işın son olarak, bir zamanlar ekranların fenomen dizisi olan ve sonbaharda Exxen’de izleyiciyle yeniden buluşmaya hazırlanan Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla karakteri için seçildi. Genç oyuncunun rol aldığı, YouTube’da yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif dizisi Eee Sonra da BluTV tarafından satın alındı.

Deniz Işın kariyerinde tam gaz ilerliyor! Şimdi de bir film projesi var! 7

Sadece üç yıl içinde kariyerinde çok hızlı bir ilerleme kaydeden Deniz Işın, şimdi de ilk film projesine hazırlanıyor. Işın, Süleyman Mert Özdemir’in yöneteceği Anka isimli filmde rol alacak. Deniz Işın’a filmde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandıran Ozan Akbaba eşlik edecek.

Atilla Şendil, Deniz Işın, Engin Hepileri, Özgür Emre Yıldırım ve Serdar Orçin’in de rol alacağı film İstanbul’da çekilecek. Ekibin çok yakında sete çıkması bekleniyor.