Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, Kadir Doğulu’yla video paylaştı, sosyal medyada yer yerinden oynadı!

Neslihan Atagül, Kadir Doğulu’yla video paylaştı, sosyal medyada yer yerinden oynadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ünlüler dünyasının en sevilen çiftlerinden biri. 2013 yılında başrollerini paylaştıkları Fatih Harbiye dizisinin setinde tanışan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu 2016’da dünyaevine girdi. Çift o günden beri örnek bir ilişki sürdürüyor.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti her fırsatta birbirlerine olan aşklarını sosyal medya paylaşımlarıyla ve röportajlarıyla dile getiriyor. Sosyal medyada birlikte paylaştıkları fotoğraflar binlerce beğeni ve yorum alıyor.

Neslihan Atagül’ün son paylaşımı ise bir hayli eğlenceliydi. Atagül’ün Instagram hesabından paylaştığı ve “Her zaman kahramanım” notunu iliştirdiği video herkes tarafından çok beğenildi. Videoda Neslihan Atagül otomobil kullanıyor. Bir süre sonra camın yanında, dışarıda Kadir Doğulu Süpermen gibi uçarak Neslihan Atagül’ün yanından geçiyor.

Doğulu’nun bunu nasıl yaptığı videoda anlaşılmıyor. Ancak görüntü ortaya o kadar başarılı bir görüntü çıkmış ki video kısa süre içerisinde yaklaşık 2,5 milyon kez görüntülendi. 11 bin kişiden yorum aldı.

Kadir Doğulu halen Kanal D’de ekrana gelen Aşkın Tarifi dizisinde rol alıyor. Neslihan Atagül ise sağlık sorunları sebebiyle ayrıldığı Sefirin Kızı’ndan sonra herhangi bir projede yer almadı. Daha da yer alacak gibi görünmüyor.

Çift bir röportajlarında, birbirleriyle vakit geçirebilmek için dönüşümlü çalıştıklarını, bu nedenle Kadir Doğulu’nun çalışması sebebiyle Neslihan Atagül’ün bir süre herhangi bir projede yer almayacağını açıklamıştı.