Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım’ın Aziz dizisindeki partneri çok akıllı seçim!

Murat Yıldırım’ın Aziz dizisindeki partneri çok akıllı seçim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Show TV ekranında yeni sezonda yayınlanacak dizilerden birisi de Aziz… 4 sezon süren Çukur dizisinin yerine kanalın sürükleyici projesinin de Aziz olması bekleniyor.

Ramo’dan sonra Murat Yıldırım yeniden Show TV ekranına gelecek. Aziz Payidar karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncunun partnerinin kim olacağı konusu günlerdir merakla bekleniyordu.

Murat Yıldırım hayranları yine aksiyon dolu bir yapım izleyecek. Ramo’da Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım çok iyi partner olmuştu. Aziz dizisinde ise oyuncunun partneri Melisa Şenolsun olarak netleşti.

Murat Yıldırım ile Melisa Şenolsun ikilisinin yeni dizide bir araya gelecek olması çok akıllı bir seçim olarak görünüyor. Şenolsun, başarılı rolleri ile sektörün önemli kadın oyuncuları arasında bulunuyor.

2015 yılından bu yana dizilerde ve sinema filmlerinde izlediğimiz Melisa Şenolsun güzelliği ile de hayranlarını mest eden bir isim. İki ünlü oyuncunun iyi bir uyum yakalaması ve güçlü bir enerji ortaya koyması şaşırtıcı olmayacaktır.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Hande karakteri ile setlere adım atan güzel oyuncu, Kiralık Aşk dizisindeki Sude karakteri ile parladı. En son Atiye isimli Netflix dizisinde Cansu olarak izlediğimiz oyuncu, çok başarılı performans ortaya koymuş ve takdir toplamıştı.