Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur bitti ama Show TV yerine koyacağı yeni dizi çok sağlam!

Çukur bitti ama Show TV yerine koyacağı yeni dizi çok sağlam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en etkileyici dizilerinden birisi Show TV için titiz bir hazırlık sürecinden geçen Aziz dizisi olacak. Murat Yıldırım dizinin başrolünde yer alıyor ve partneri olarak da Melisa Şenolsun ile anlaşma yapıldı.

Çukur 4 sezon boyunda devam etti ve Show TV’nin sürükleyici yapımı oldu. Aziz dizisi de kanalın yeni dönemde Çukur’un yerine koyacağı projesi olarak öne çıkmaya başladı… Bir kere dizinin kadrosu çok güçlü isimlerden oluşturuldu. Hikaye olarak da izleyicileri aksiyon dolu sahneler bekliyor. Antakya’da geçen hikaye bir dönem dizisi olacak ve izleyicilerin de seveceği bir yapım olarak kısa sürede dikkat çekecektir.

Murat Yıldırım ve Melisa Şenolsun dışında oyuncu kadrosu titizlikle oluşturuyor. Zeynep Günay Tan gibi başarılı bir yönetmen tarafından hazırlıklar sürdürülüyor.

Çukur bitti ama Show TV yerine koyacağı yeni dizi çok sağlam! 7

Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar, Meral Çetinkaya ve Fırat Tanış gibi önemli isimler ile anlaşmalar yapıldı. Şimdi de Çukur dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Damla Sönmez’e teklif gittiği ortaya çıktı. Sönmez eğer teklifi kabul ederse Dilruba karakterini canlandıracak. En son Akıncı dizisinde yer alan Yılmaz Bayraktar da Aziz dizisine katıldı. Yeni isimlere teklifler de yapıldı ve yanıt bekleniyor.

Aziz dizisinin eylül ayında başlayacak çekimlerine az kaldı. Oyuncu kadrosu tamamlanıyor ve Show TV’nin yeni sezonda Çukur’un yerine koymayı planladığı proje olarak dikkatleri çekiyor.

Hikayesini Eda Tezcan’ın yazdığı dizide Aziz karakteri bir Fransız askerin ölümüne neden olacak. Bu olaydan sonra da baba ocağını terk edecek olan Aziz, büyük aşkı olan Dilruba’yı da terk etmek durumunda kalacak.

Aziz, bu olayın unutulması sonrasında döneceği Antakya’da bambaşka bir hayatın kapılarını açacak.