Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisi bir genç oyuncuya daha şöhret kapısını açtı!

Gönül Dağı dizisi bir genç oyuncuya daha şöhret kapısını açtı!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan ve tiryakilik yaratan TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’na yeni bir oyuncu daha katıldı. Sanat dünyasının genç ve güzel yıldızlarından Buse Orcan, Gönül Dağı’nda “Mezarcı İlyas”ın kızı Asya karakterini canlandıracak. Oyuncu adına bu yeni rol kariyeri adına büyük bir fırsat anlamı taşıyor.

2018 yılında “Best Model Of Turkey” Yarışması’nda ikinci olan, birçok ünlü markanın defilesinde modellik yapan, reklam filmlerinde rol alan Buse Orcan, Bahçeşehir Üniversitesi’ndeki eğitimine devam ediyor. Müzikle ilgilenen, piyano, gitar çalan, çocukluğundan bu yana bale yapan Orcan, son yılların gelecek vaat eden genç ve güzel yıldızlarından biri olarak görülüyor.

Gönül Dağı’nda oynamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Buse Orcan, bunun kendisi için çok büyük fırsat olduğunun bilincinde…

Buse Orcan, şöyle konuştu: “İlk bölümden itibaren izlediğim ve çok sevdiğim Gönül Dağı’nda oynamak benim için büyük şans. Bana bu fırsatı veren Köprü Film’e çok teşekkür ediyorum. İzleyicilerin beğenisini toplayan bu dizide Asya’nın, sevilen bir karakter olması için elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli ve Burak Haktanır.