Ana sayfa Sosyal Medya Yer aldığı yapımlardaki başarılı performansı Gökçe Bahadır’a nakit olarak geri dönüyor!

Yer aldığı yapımlardaki başarılı performansı Gökçe Bahadır’a nakit olarak geri dönüyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır  2018 yılında final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı ‘Oya’ karakterinden sonra bir süre ekranlara ara vermişti.

Geçtiğimiz yıl Star TV’nin Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak görünen oyuncu bu arada, Kendi Yolumda isimli sinema filminin yanı sıra Netflix için Kulüp isimli diziyi çekti.

Oyuncu, yeni sezonda Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle ekranlara dönüş yaptı. Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı ve Sumru Yavrucuk ile baş rolü paylaşan oyuncu dizide canlandırdığı ‘Azra’ karakteriyle başarılı bir performans ortaya koyuyor.

The Split isimli İngiliz dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey’in iyi giden reytingleri hem Fox TV’nin hem de Gökçe Bahadır’ın yüzünü güldürdü.

Öte yandan oyuncunun, Salih Bademci, Barış Arduç, Metin Akdülger ve Fırat Tanış ile birlikte rol aldığı Netflix’de yayınlanan Kulüp dizisi de büyük ses getirdi.

İlk sezonunun 5 bölümü yayınlanan dizide canlandırdığı, hapisten yeni çıkan ve yıllar önce terk ettiği kızıyla duygusal bağ kurmaya çalışan ‘Matilda’ rolüyle, Gökçe Bahadır televizyon eleştirmenlerinden de tam not aldı.

Rol aldığı her yapım çok ses getiren Gökçe Bahadır’a bu başarısı yeni kapıları da aralıyor. Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre; ünlü oyuncu önümüzdeki yıl için bir mücevher markasıyla bir yıllık anlaşma yaptı.

Ünlü oyuncunun anlaşmayla birlikte 1 milyon TL’ kazanacağı iddia edildi. Görünen o ki 2022’de de Gökçe Bahadır adını çok duyacağız.