Ana sayfa Dizi Haberleri Duyunca inanamayacaksınız! BeinConnect’in Hayaller ve Hayatlar dizisi bomba gibi bir ekiple geliyor!

Duyunca inanamayacaksınız! BeinConnect’in Hayaller ve Hayatlar dizisi bomba gibi bir ekiple geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BeinConnect dizi atağında! Özellikle genç izleyicileri toplayacak harika projelere hazırlık yapan kanalın yeni dizilerinden biri de Hayaller ve Hayatlar. Oyuncu bulma aşamasındaki dizinin yapımcıları ekibe kattığı genç ve birbirinden iddialı isimlerle bomba gibi bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin ekibine katıldığı açıklanan ilk oyuncu Özge Gürel oldu. Hayaller ve Hayatlar, en son Can Yaman’la birlikte rol aldığı Bay Yanlış’tan sonra bir daha herhangi bir projede yer almayan Gürel’in ekrana dönüş dizisi oldu.

Duyunca inanamayacaksınız! BeinConnect’in Hayaller ve Hayatlar dizisi bomba gibi bir ekiple geliyor! 12

Ardından yeni dizinin oyuncu kadrosuna Yer Gök Aşk dizisiyle ekran dünyasına adım atan ve bugüne kadar Lale Devri, Ulan İstanbul, Kara Sevda, Çarpışma gibi dizilerde rol alan Melisa Aslı Pamuk dahil oldu. Pamuk en son rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Mitra karakteriyle dikkatleri çekmişti.

Derken Hayaller ve Hayatlar ekibine en son Netflix dizisi 50 metrekarede izlediğimiz Aybüke Pusat, Benim Hayatım dizisiyle hayal kırıklığı yaşayan Özge Özacar, Masumiyet’te canlandırdığı İlker karakteriyle dikkat çeken Serkay Tütüncü ve usta oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu dahil oldu.

Duyunca inanamayacaksınız! BeinConnect’in Hayaller ve Hayatlar dizisi bomba gibi bir ekiple geliyor! 13

Hayaller ve Hayatlar dizisine son olarak genç kuşağın yetenekli oyuncularından Yusuf Çim katıldı. 2015 yılında Çilek Kokusu dizisindeki Burak karakterinden bu yana setlerde yer alan oyuncu, İyi Günde Kötü Günde, Mevlana ve Akrep dizilerinde rol aldı.

Yeni diziyle ilgili henüz çok ayrıntılı bir bilgi yok. Ancak bomba gibi bir ekiple geldiği kesin. Hayaller ve Hayatlar dizisinde dört şehirli kadının başından geçenlerin anlatılacağı öğrenildi.